Maukas, kotitekoinen fermentoitu kalakastike "salaisessa" Issan-ravintolassa Pattayassa, Moom Zab

Pattaya -
Sijaitsee lähellä sivua Thepprasit Rd, Pattaya, Chonburi, Moom Zab, joka tarkoittaa mausteista nurkkaa, on yksi kourallisista Issan- tai Northeastern-ravintoloista Pattayalla.


Toisin kuin useimmat teollisesti valmistettuja kastikkeita käyttävät ravintolat, Moom Zabin omistaja ja kokki Buaban Osarn päättää valmistaa oman fermentoidun kalakastikkeen, jota hän käyttää useimmissa ruoissaan. Kastike tekee hänen ruoasta erottuvan muista ravintoloista ja tulee pullossa, jonka asiakkaat voivat ostaa vain 50 bahtilla lisätäkseen sen muille ruokalistoille, jos he parhaaksi katsovat.


Rouva Buaban pyörittää Moom Zabia klo 8-5 ilman vapaapäiviä. Hän kutsuu sinut kokeilemaan ruokaansa Thepprasit Rd Pattayassa, Chonburissa. Hän hyväksyy myös ruoan toimituspalvelut, kuten Grab, Lineman ja Food Panda. Soita hänelle numeroon 098-359 4289 tai 063-297 5234 tai vieraile hänen Facebook-sivullaan täällä: Moom Zab.


=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.