38-vuotias epäilty pääsi hädin tuskin pakenemaan julkisesta lynkkauksesta uudelleenesityshetkellä, kun hänen väitetään tappaneen kaksi sukulaistaan ​​ja haavoittuneen yhtä ampuma-aseella Chonburissa

Ban Buengin alue, Chonburi -

38-vuotiaan päihtyneen miehen väitettiin tappaneen kaksi miessukulaistaan ​​ja loukkaantuneen vakavasti yhtä, jonka hän väitti löineen häntä kasvoihine ennen, ampuma-ase sisällä Chonburi. Epäilty kerrottiin hädin tuskin selvinnyt uhrien r:n lynkkauksestaelatiivit.

Keskiyöllä 28. toukokuuta Ban Buengin poliisi vastasi väitettyyn murhaan, johon osallistui kolme miesuhria, Niphon, 56, Wichan, 55, ja Udon, 50, (sukunimiä ei annettu) vähittäiskaupassa Nong Bon Daengin alapiirissä. , Ban Buengin piiri, Chonburi.

Kaksi ensimmäistä uhria ammuttiin kuoliaaksi tapahtumapaikalla ja kolmas sai vakavan ampumahaavan. Kaikkien kolmen uhrin, mukaan lukien epäillyn, kerrotaan olevan sukulaisia.

Ban Buengin poliisin mukaan epäilty tunnistettiin Supakorniksi (nimeä ja ikää ei annettu). Hän pakeni moottoripyörällään tehtyään rikoksen ja vetäytyi appinsa taloon etsimään turvaa Thung Kwangin alapiirissä, Phanat Nikhomin alueella, Chonburissa. Poliisilla kesti lähes 4-5 tuntia saada vihdoin alistumaan ja pidättämään epäillyn, joka raporttien mukaan vaikutti päihtyneeltä ja painoi aseen suuosaa hänen päätään vasten. Sitten hänet siirrettiin Ban Buengin poliisiasemalle.

Supakorn todisti edelleen päihtyneenä, että hän oli ostanut aseensa vasta neljä päivää sitten. Hän meni aseensa kanssa vähittäiskauppaan, jossa hänen kolme sukulaistaan ​​istuivat juomassa.

Tämän jälkeen hänen sukulaisensa käskivät häntä laittamaan aseensa pois, joten hän palasi kotiin, latasi sen ja palasi ampumaan kolmea uhria, joiden hän väitti aiemmin löineen häntä kasvoihin, vaikka hän ei paljastanut kuka teki. Hän sanoi myös odottavansa (thaimaalainen tervehdys) uhreja ennen kuin ampui heidät.

Sen jälkeen Supakorn aloitti uudelleenesityksen tänään, 30. toukokuuta, mutta poliisin oli peruttava se nopeasti, koska suuri joukko uhrien omaisia ​​kokoontui ja yritti hyökätä hänen kimppuunsa. Epäillyn 58-vuotias äiti Jiew Saeng Ui pyysi anteeksi raivostuneilta sukulaisilta ja väitti, että hänen poikansa oli mielisairas eikä ollut saanut asianmukaista hoitoa vuosiin.
Aluksi Supakornia syytettiin murhan yrityksestä, ampuma-aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman perusteltua syytä ja ampumisesta julkisella paikalla.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.