Katsaus yhteen Pattayan "piilotettuun" thaimaalaisen katuruokasalaisuuksiin, Mae Tumiin

Pattaya-

Soi 4 ​​Photisanilla Pattayalla sijaitseva paikka näyttää ensi silmäyksellä "vain yhdeltä" katuruokakauppiaalta, mutta ulkonäkö voi pettää.

Mae Tum Pork -katuruoka ei itse asiassa näytä miltään epätavalliselta, paitsi että se on avoinna vain kaksi tuntia päivässä, suljettuna kahtena päivänä viikossa, ja kahden tunnin aikana se on auki pitkiä jonoja, jononumeroita, ja väkijoukkoja näkyy joka ikinen päivä.

Mae Tum, joka on erikoistunut kaikentyyppisiin sianlihaan ja sianliharuokiin, on avoinna vain lauantaista keskiviikkoon klo 6-00.

Omistajan, joka on itse asiassa nimeltään Äiti Tum, mukaan hän on kuitenkin tullut tunnetuksi paikallisesti sianlihan ja aamiaisen thai-ruokien "paikkana".

Hän käyttää päivittäin sianlihaa 100 kiloa päivässä, valkosipulia 20 kiloa ja chiliä 8 kiloa. Tämä on vain kahdessa tunnissa!

Jätämme sinulle muutaman valokuvan, mutta kutsumme sinut kokeilemaan tätä "salaisuutta" itse, mutta valmistaudu jonoille päivittäin. Lisätietoja tai ennakkotilauksista neuvotellaan soittamalla 0894456259, thai.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/