Useita moottoripyörävarkaita kiinni Sri Rachassa, kahdeksan varastettua moottoripyörää löydetty

Bowinin osapiiri, Sri Racha, Chonburi -

  Viisi väitettyä moottoripyörävarkautta jäi kiinni eilen Bowinissa Sri Rachassa. Poliisi takavarikoi yli kahdeksan varastettua moottoripyörää. 

Eilen, 28. toukokuuta, Pol. Kenraalimajuri Atthasit Kitjahan ja Bowinin apulaispoliisipäällikkö Chusak Pinrat pitivät lehdistötilaisuuden Bowinin poliisiasemalla ilmoittaakseen viiden väitetyn moottoripyörävarkaan pidättämisestä, jotka tiettävästi varastivat kahdeksan moottoripyörää eri puolilta maakuntaa. 

Kolmea ensimmäistä miespuolista epäiltyä, Pongsakorn “Palm” Wannachai, 22, Thatchaphon “Ohm” Jaikwang, 21, ja Anuwat “Peth” Jaikwang, 20, syytettiin kahdeksan moottoripyörän varastamisesta ja niiden myymisestä Facebook-ryhmässä. Ennen pidätystä Bowinin poliisille ilmoitettiin varastetusta muunnetusta Honda Wave 125 -moottoripyörästä 25. toukokuuta, joten poliisi jäljitti epäillyt, suoritti pistoleikkauksen uhrin kanssa ja pidätti lopulta kolme epäiltyä, jotka olivat mukana varastetussa moottoripyörässä. Lisätutkinta johti yhteensä kahdeksan varastetun moottoripyörän takavarikointiin.

Myös kaksi muuta epäiltyä saatiin kiinni eilen, 27. toukokuuta. Panudet “Bas” Krobchinda ja Hiran “Peed” Intharit myönsivät varastaneensa moottoripyöriä Bowinin alueella ja myyneensä niitä Facebook-ryhmässä. He sanoivat kohdistaneensa ensisijaisesti Honda Wave 125 -moottoripyöriin, koska ne myivät nopeasti ja helposti. 

Bowinin poliisi havaitsi myös laittomia huumausaineita epäiltyjen virtsasta. Epäillyt odottavat jatkotoimia. Bowinin poliisi kehottaa moottoripyörävarkauksien uhreja hakemaan moottoripyöränsä Bowinin poliisiasemalta.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.