Icarus – Sun suuteli Pattayassa. Paikallinen rockbändi Landing Lights ilmoittaa julkaisevansa uusimman kappaleensa

Pattaya, 27. toukokuuta 2022 

Paikallinen rockyhtye Landing Lights ilmoittaa julkaisevansa uusimman kappaleensa, Icarus. Pattayalla kirjoitetun ja äänitetyn Icaruksen miksaa ja masteroi Doctor Mix Lontoossa.  

Icarus on johtava single yhtyeen debyyttialbumilta Transit Lounge, joka ilmestyy 17. kesäkuuta. 

Landing Lights on Pattayasta kotoisin oleva kvintetti. Transit Loungessa on 10 alkuperäistä kappaletta, jotka ovat kirjoittaneet, äänittäneet ja esittäneet bändin jäsenet Dirk Bovee (laulu, kitara), Will Stoker (laulu), Mario Ortiz Casado (basso), Richard Burkhill (koskettimet) ja Craig Donaldson (rummut). 

Viime vuoden elokuussa Landing Lights julkaisi samannimisen EP:n kaikilla tärkeimmillä suoratoistoalustoilla. Pääsingle, Kuuma veri, on ollut esillä musiikkiblogeissa, kuten Last Day Deaf, Indie Criollo ja Rock Era Magazine.  

Pelkästään Hot Bloodilla on julkaisunsa jälkeen ollut 14000 XNUMX suoratoistoa Spotifyssa. Landing Lights on siitä lähtien kuvannut musiikkivideoita Pattayassa (Siirappi), Bangkok (Tyttö I  En tiedä) ja RST Studios (Leikkaus).

Icarus on Beach Boys ja CCR (Creedence Clearwater Revival) – pop-herkkyys kohtaa Americanan. "Kirjoitin sen matkalla Great Ocean Roadille Australiassa", sanoi rumpali Craig Donaldson. ”Sillä on tarttuva koukku, joka kiersi päässäni kahdeksan tuntia. Icarus on laulu yrittämisestä tehdä hyviä valintoja ja siitä, että joskus emme tee.” 

Landing Lights juhlii debyyttialbuminsa Transit Lounge julkaisua Pattayan Huay Yain Baan Na Gardenissa perjantaina 17. kesäkuuta klo 7 alkaen.

Kappaleen pitäisi olla heidän SpotifyssaYoutube täällä myöhemmin tänään.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/