Centara Grand Mirage Pattaya sai 2022 Travellers' Choice -palkinnon voittajan TripAdvisorilta 12 vuotta peräkkäin

PR:

Meillä on ilo ja kunnia jakaa se Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya on sijalla 13 Top 25:ssä Hotels for Families – Aasia – TripAdvisor Travellers’ Choice Award 2022! “Parhaista paras†    

Kiitos, että valitsit meistä haluamasi hotellin. Centara Grand Mirage Pattaya tarjoaa loputonta perheen hauskanpitoa, romanttista pakopaikkaa tai virkistävää pakopaikkaa varten elämyksiä, joita haluat unelmalomallesi tai kotisi poissa kotoa. Odotamme innolla toivotamme sinut takaisin kotiin ja olemme osa monia tarinoita, joita jaat tulevina vuosina.

"On aina kunnia ja etuoikeus saada jälleen kerran tämän tason tunnustus TripAdvisorilta", sanoo Mr. Wayne Duberly, Centara Grand Mirage Beach Resort Pattayan alueen pääjohtaja. 

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya on Thaimaan ensimmäinen teemahotelli, joka on rakennettu Lost World -teemaan ja jossa on viidakoinen vesipuisto, jossa on uima-altaita, vesiputouksia, vesiliukumäkiä, laiska joki ja suora yhteys rannalle. Kids’ Clubissa on erilliset vyöhykkeet nuorille ja teini-ikäisille. Centara Grand Mirage Pattaya, paikka olla... kaikille. 

Tiedustelut ja varaukset, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen cmbr@chr.co.th tai Puh.+ 66 (038)301 234

www.facebook.com/Centaragrandmirage

www.instagram.com/centaramirage/

www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/cmbr

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/