Royal Gazette ilmoittaa virallisesti hätäasetuksen jatkamisesta heinäkuuhun

KUVA: Thansettakij

Kansallinen -

  Royal Gazette ilmoitti virallisesti hätäasetuksen jatkamisesta kahdella kuukaudella, koska Thaimaan kansanterveysministeriön mukaan Covid-2-koronavirus leviää edelleen maailmanlaajuisesti.

Tämä on asetuksen 18. laajennus, ja se on voimassa vuoden 2020 alusta lähtien. Laajennus tulee voimaan 1. kesäkuuta - 31. heinäkuuta Royal Gazetten verkkosivuilla olevan ilmoituksen mukaan.

Vaikka hallitus on höllentänyt ennaltaehkäiseviä toimiaan, jotta ihmiset ja yrittäjät voisivat tehdä enemmän, pandemiatilanne ympäri maailmaa on edelleen vakava, sillä uusi laji esiintyy, ja tehosterokotusten antaminen vie enemmän aikaa. Hallitus oli siksi pidentänyt hätätilan julistamista kaikilla paikallisilla alueilla kaikkialla kuningaskunnassa 1. kesäkuuta 31. heinäkuuta 2022.

Kriitikot ovat väittäneet, että asetusta käytetään estämään mahdolliset demokratiaa kannattavat ja hallituksen vastaiset mielenosoitukset, mutta Thaimaan hallitus kiistää tämän.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.