Na Jomtienin kunnanjohtaja vierailee Na Jomtienin rannalla, lupaa istuttaa puita, parannuksia jalankulkureittejä ja katukauppiaiden hallintaa

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Sattahip District, Chonburi -

Na Jomtienin kunnan pormestari tarkasti Na Jomtien Beachin kävelypolun tällä viikolla ja lupasi pitkään vaadittuja muutoksia.

Tiistaina 24. toukokuuta Jomtienin kunnanjohtaja Rapeepan Rattanakluang ja muut asiaankuuluvat viranomaiset vierailivat hiljattain laajennetulla Na Jomtien Beachillä Na Jomtienin osa-alueella, Sattahipin alueella, Chonburissa tarkastaakseen 1,500 metriä pitkän rantapolun pyynnöstä. monet turistit ja asukkaat.

Lausuntojensa mukaan Rapeepan kertoi, että kävelytie oli huonokuntoinen ja että viranomaiset suunnittelevat sen korjaamista tienpinnan kanssa. Hän puhui myös tietystä paikasta, jossa katukauppiaat voivat toimia häiritsemättä kansalaisia ​​ja turisteja, jotka halusivat treenata ja rentoutua rannalla. Lisäksi rantaan on suunnitteilla puita ja taukopaikkoja sekä kuntoiluvälineitä. Näille suunnitelmille ei kuitenkaan ole "kiveen hakattu" aikajanaa.

TPN huomauttaa, että varjoa ja puita koskevat pyynnöt Na Jomtien Beachin eteläpäässä ovat yleistyneet asukkaiden ja matkailijoiden keskuudessa.

Rouva Rapeepan totesi, että hänen tänään näkemästään ongelmista keskustellaan asianomaisten viranomaisten kesken ja ne ratkaistaan ​​mahdollisimman pian. Tarkkaa päivämäärää ja aikajanaa ei kuitenkaan annettu.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.