Pattayan pormestari tarkastaa henkilökohtaisesti Walking Streetin tietöiden ja johtojen hallinnan osalta

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Walking Street, Pattaya -

  Pattayan pormestariksi valittu Poramase Ngampiches tarkasti Walking Streetin tietöiden ja johdon hallinnan osalta valmistautuakseen ennustettuun saapuvaan turistivirtaan. 

Tänään, 26. toukokuuta, Pattayan pormestariksi valittu Poramase Ngampiches tai yleisesti "Beer" vieraili Walking Streetillä seuratakseen maanalaisen johtoprojektin edistymistä ja päällysteen uusimista. TPN huomauttaa, että vaalilautakunta ei ole vielä virallisesti hyväksynyt "Olutta" pormestariksi ja että muodollinen prosessi voi kestää 30-90 päivää.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Poramase sanoi, että Walking Street oli yksi Pattayan näkyvimmistä nähtävyyksistä. Kaupunki on sulkenut katujen ajoneuvoliikenteeltä yöksi turistien ja kadun varrella sijaitsevien liiketilojen helpottamiseksi. Hän totesi, että maajohtoprojekti on edistynyt merkittävästi ja sen odotetaan valmistuvan kuukaudessa, ja myös sähköpylväät siirretään maan alle vuoden 2023 alussa, sesonkiajan jälkeen.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Päällystyksen uusimisesta Poramase sanoi, että kaupunki odotti valmistuvan kesä-heinäkuussa matkailijoiden tukemiseksi seuraavan sesonkiaikana neljänneksellä. Hän myös vahvisti hankkeiden säännöllistä seurantaa, kun hänet on virallisesti nimitetty pormestari. Poramase totesi myös, että kaupunki on edelleen täysin sitoutunut Walking Streetiin Pattayan tärkeimpänä matkailukohteena.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!            

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.