Wonderfruit Festival palaa joulukuussa Siam Country Clubiin Pattayalla

Wonderfruit Festivaalin on määrä palata joulukuussa Siam Country Clubiin Pattayalla.

- Wonderfruit Festival ilmoitti äskettäin paluunsa sen jälkeen, kun se oli peruttu yli kaksi vuotta Covid-19:n vuoksi tämän vuoden joulukuussa.

Siitä on nyt virallisesti tiedotettu verkkosivusto, jonka mukaan se ei voinut vastustaa yleisön kovaa paluupyyntöä.
Festivaali järjestetään 15.-18. Siam Country Clubilla Pattayalla, samassa tilassa kuin vuonna 2019. Artistin kokoonpanoa, lipputietoja ja muita yksityiskohtia ei ole vielä julkaistu, mutta voit seurata heidän esiintymistään. Twitter, Facebookja Instagram lisää päivityksiä.
Wonderfruit Festival toteaa tämän ihmiset jotka ostivat lipun vuoden 2020 festivaalista, joka peruttiin Covid-19-toimenpiteiden vuoksi, voivat edelleen käyttää samaa lippua sisäänpääsyyn, vaikka tästä prosessista tiedotetaan todennäköisesti myöhemmin.

Pattaya News antaa lisätietoja tästä tapahtumasta sen lähestyessä.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.