Väitetty virolainen huumekauppias Interpolin punaisella ilmoituslistalla saatu kiinni piiloutuneensa Pattayan alueella neljän vuoden ajan

Pattaya, Chonburi —

 Chonburin maahanmuuttoviranomaisen mukaan väitetty virolainen huumekauppias Interpolin punaisella listalla pidätettiin Pattayassa neljän vuoden vapaalla olonsa jälkeen. 

Pol. Eversti Thanawat Poonsawat, Chonburin maahanmuuttokeskuksen poliisipäällikkö ja muut asiaankuuluvat poliisit pidättivät Janno Ojasten, 39-vuotiaan virolaisen väitetyn huumekauppiaan Interpolin punaisella ilmoituslistalla 1. helmikuuta. Viron poliisi etsi epäiltyä huumeiden laajamittaisesta hallussapidosta ja jakelusta. 

Chonburin poliisi yhteistyössä Investigation Immigration Divisionin kanssa suoritti tutkimuksen ja löysi Jannon "piilossa" Soi 5:stä lähellä Pratumnak Rd:tä, Pattaya, Bang Lamung, Chonburi. Poliisi otti hänet kiinni 17. toukokuuta, koska hänellä oli vanhentunut viisumi, joka oli ollut voimassa 8. joulukuuta 2018 lähtien.

Pattayan provinssioikeus tuomitsi epäillyn kolmeksi vuodeksi vankeuteen ja 4,000 XNUMX bahtin sakkoon oleskeluajan ylittämisestä, mutta hänen vankeustuomionsa muutettiin kahdeksi vuodeksi ehdonalaiseen.

Vuoden 1979 maahanmuuttolain mukaan epäilty karkotettaisiin Thaimaasta rangaistuksensa suorittamisen jälkeen. Thaimaan viranomaisten kerrotaan työskennelleen Viron viranomaisten kanssa epäillyn karkottamiseksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.