Pääministeri kehuu thaimaalaisia ​​urheilijoita voitettuaan 331 mitalia SEA-kisoissa Vietnamissa

Bangkok -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha kehuu thaimaalaisia ​​urheilijoita voitettuaan yhteensä 331 mitalia 31. SEA (South East Asian) kisoissa Hanoissa, Vietnamissa.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkornchana sanoi tänään, 24. toukokuuta, että pääministeri todella arvosti kaikkien thaimaalaisten urheilijoiden ponnisteluja ja omistautumista, jotka osallistuivat SEA-kisoihin 12.-23. toukokuuta. 

Thaimaa on kilpaillut erilaisissa urheilukilpailuissa ja voittanut monia mitaleja, jotka ovat 92 kultaa, 103 hopeaa ja 136 pronssia. 

Pääministeri kiitti myös kaikkia osastoja, jotka ovat mukana edistämässä thaimaalaisten urheilijoiden potentiaalia ja lupasi, että hallitus on valmis tukemaan kaikkia kilpailuja, niin kansallisia kuin kansainvälisiäkin.

Hän ylisti myös urheilijoiden kovaa työtä ja kurinalaisuutta saadakseen kykynsä irti maasta ja rakentamaan Thaimaan kansainvälistä tunnustusta suurelta osin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.