Thaimaan kansanterveysministeriö ehdottaa maskien käyttöoikeuden lopettamista Thaimaassa useimmissa tilanteissa kesäkuun puoliväliin mennessä

Thaimaa-

Tohtori Kiatpoom Wongrachit, kansanterveysministeriön (MOPH) kansliapäällikkö, ilmoitti tänä iltapäivänä 24, että MOPH aikoo ehdottaa Covid-2022-tilannehallintakeskukselle tai CCSA:lle maskien mandaattien lopettamista useimmissa maissa. Thaimaassa kesäkuun puoliväliin mennessä.

Tällä hetkellä jokaisessa Thaimaan maakunnassa on naamiomandaatti kaikilla julkisilla alueilla, mukaan lukien ulkona tai jopa yksin moottoripyörällä ajaminen. Tämä ei ole laki sinänsä, mutta se on täytäntöönpanokelpoinen laillinen valtuutus nykyisen hätäasetuksen mukaisesti, jota jatkettiin juuri heinäkuun loppuun.

Tohtori Kiatpoomin mukaan ehdotus tulee olemaan, että nykyinen toimeksianto muuttuu ohjeeksi vain kolmesta asiasta:

1. Riskiryhmät, haavoittuvat ihmiset, erityisesti vanhukset.

2. Suljetut sisätilat, joissa on huono ilmanvaihto.

3. Tapahtumat, jotka tuovat erittäin suuria kokoontumisia.

Ehdotuksen mukaan muissa tilanteissa mandaatti poistettaisiin ja olisi henkilökohtainen valinta, haluaako käyttää maskia vai ei.

TPN huomauttaa, että tämä on tällä hetkellä vain ehdotus, jonka toteutumista ei taata, mutta se on tervetullut mahdollinen uutinen monille lukijoillemme. Sosiaalisen median kommentit verkostoissamme ovat jatkuvasti kritisoineet toimeksiantoja, erityisesti ulkokäyttöä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/