Tulipalon kerrotaan aiheuttaneen räjähdyksen suolen ohentimen ja maalinvalmistuslaitoksen Chonburissa, kaksi ihmistä loukkaantui

Mueang District, Chonburi -

Räjähdyksen aiheuttaman tulipalon kerrotaan tuhoutuneen ohentimen ja maalin valmistuslaitoksen Mueangin alueella Chonburissa ja polttaen vakavasti yhden työntekijän.

Klo 2 21. toukokuuta, Pol. Kapteeni Suchayyot Chuaykaew Don Hua Lorin poliisiasemalta sai ilmoituksen suuresta tulipalosta ohentimia ja maalia valmistavassa tehtaassa Amata City Industrial Estatessa, Don Hua Lorin seutualueella, Mueangin alueella, Chonburissa. Lähes 10 paloautoa ryntäsi tehtaalle ilmoituksen jälkeen.

KUVA: กรุงชล เกตุพิบูลย์

Viranomaiset havaitsivat suuren tulipalon laitoksen sisällä, ja sen sammuttamiseen kului tunti. Raportin mukaan kaksi työntekijää loukkaantui, mukaan lukien Suthep (sukunimi salattu), 44, joka sai vakavia palovammoja koko kehoonsa, ja Suthat, 18, joka paloi lievästi ja tukehtui savuun. Molemmat kuljetettiin lähimpään sairaalaan.

KUVA: กรุงชล เกตุพิบูลย์

Yhden loukkaantuneen työntekijän lausunnon mukaan ohentimen sekoittamisen aikana tapahtui räjähdys, joka johti äkilliseen liekkipurkaukseen. Chonburin poliisi ilmoitti tutkivansa laitoksen mahdollisten oikeustoimien varalta.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.