Pattayan poliisi pidätti pariskunnan, jonka väitetään varastaneen useita moottoripyöräkärryjä Banglamungissa

Bang Lamung -

  Pattayan poliisi pidätti viime viikon lopulla pariskunnan, jonka väitettiin varastaneen kaksi moottoripyöräkärryä Bang Lamungissa. Epäillyt väittivät varastaneensa kärryt henkilökohtaiseen käyttöön. 

Noin kello 12.19 torstaina, 19. toukokuuta, Wanida Bunyat, 40, esiintyi herra Pongsatorn Chotthamnaveen (uhri) puolesta, ja Mr. Ruangsak Saraphan, 45, ilmoittivat Pattayan poliisille, että heidän moottoripyöräkärrynsä oli varastettu äskettäin. Ensimmäinen pyörä varastettiin Soi Mityonista Etelä-Pattayalla ja toinen Soi Thepprasitista Nong Pruen osa-alueella, Bang Lamungissa, Chonburissa.

Myöhemmin poliisi tunnisti nopeasti epäillyt, jotka näyttivät olevan pariskunta nimeltä Mee Yinsai, 25, ja Fon Sakonban, 43. Kaksi epäiltyä pidätettiin Rattanakorn Marketin sisäänkäynnin luota sekä varastetut omaisuudet, kuten musta Honda Wave -moottoripyöräkärry ja musta ja sininen Honda Wave -moottoripyöräkärry. Pariskunnan kerrotaan myöntäneen varastaneensa molemmat pyörät henkilökohtaiseen käyttöön. 

Aluksi kumpaakin epäiltyä syytettiin öisestä varastamisesta ja varastetun omaisuuden vastaanottamisesta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.