Moottoripyöräilijän kerrottiin havainneen ajamassa Na Jomtien Beachillä

Sattahip District, Chonburi -

Yksi moottoripyöräilijä havaittiin ajavan huolimattomasti Na Jomtien Beachillä.

Klo 5.00 eilen, 19. toukokuuta, paikalliset tiedotusvälineet kertoivat nähneensä mustan moottoripyörän, jonka rekisterinumero oli tuntematon Na Jomtien Beachillä, Na Jomtienin osa-alueella, Sattahipin alueella, Chonburissa. Kuljettaja ajoi rannalla huolimattomasti, mikä herätti paljon kritiikkiä asukkailta ja turisteilta, jotka myös rentoutuivat ranta-alueella. 

Rannalla ajaminen on Thaimaan lain vastaista ja voi vaarantaa lapset ja ulkomaalaiset turistit, joten huolestuneet asukkaat pyysivät asianomaisia ​​viranomaisia ​​ryhtymään toimiin muiden mahdollisten rikkojien pelotteeksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.