Kaksi nuorta miestä moottoripyörällä loukkaantui vakavasti törmättyään lava-autoon Nakluassa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Na Kluean osapiiri, Bang Lamung -

Nuori moottoripyöräilijä ja matkustaja loukkaantuivat vakavasti törmättyään lava-autoon tänä iltapäivänä Nakluassa.

Tänään, 20. toukokuuta, Bang Lamungin poliisi ja Sawang Boriboon Thammasat Foundation reagoivat auton törmäykseen kahden vakavasti loukkaantuneen ihmisen kanssa Khlong Thom Marketin edessä Sukhumvit Rd:llä, Na Kluean osa-alueella, Bang Lamungissa, Chonburissa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Poliisi löysi onnettomuuspaikalta pronssisen Toyota-avolava-auton, jonka edessä oli sininen Honda Wave. Pyörää ajaneet kaksi loukkaantunutta teini-ikäistä, Kitnai Kophimai, 19, ja Rungrat Wangkhiri, 20, jotka ajoivat pyörää, saivat vakavia vammoja ja joutuivat välittömästi sairaalaan lähimpään sairaalaan.
Kamonrat Iamsawat, 62-vuotias vahingoittumaton lava-auton kuljettaja, todisti hermostuneesti, että hän oli matkalla kotiin Keski-Pattayalla, kun teini-ikäiset katkaisivat hänet ja lopulta törmäsivät häneen. Hän väitti, ettei hän ollut huolimaton, koska hän jätti nopeasti autonsa auttamaan teini-ikäisiä ja otti yhteyttä pelastustyöntekijöihin.
Raportin mukaan molemmat teini-ikäiset olivat opiskelemassa ja olivat matkalla lounaalle.

Lehdistöaikaan mennessä onnettomuudesta ei ollut nostettu syytteitä.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.