Pattayan yöelämän toimijat ovat valmiita avaamaan laillisesti uudelleen 1. kesäkuuta Thaimaan Covid-keskuksen ilmoituksen jälkeen

Pattaya -

Pattayan toimijat ovat valmiita avaamaan ovensa uudelleen sen jälkeen, kun Center for COVID-19 Situation Administration (CCSA) ilmoitti äskettäin yöelämän yritysten virallisesta avaamisesta hallituksen kutsumilla vihreillä ja sinisillä vyöhykkeillä 1. kesäkuuta alkaen.

Yöelämä on ollut laillisesti suljettuna valtakunnallisesti huhtikuusta 2021 lähtien Thaimaassa Covid19-sääntöjen vuoksi. Joulukuussa 2021 tapahtumapaikat saivat muuttaa "ravintoloihin", mutta tämä vaati lisäsääntöjä, ohjeita ja toimenpiteitä. Nämä olivat kuitenkin löystyneet ajan mittaan, toteaa TPN, ja virallinen uudelleen avaaminen tässä vaiheessa on suurelta osin muodollisuus, mutta yksi yrittäjä oli vaatinut sitä, kun se ratkaisi nykyiset harmaat alueet, joilla baarit toimivat.

Tänään, 20. toukokuuta, CCSA ilmoitti äskettäin yöelämän yritysten, kuten pubien, baarien, hierontasalien ja muiden vihreillä ja sinisillä vyöhykkeillä sijaitsevien viihdepaikkojen, virallisesti uudelleen avaamisesta 1. kesäkuuta. Nämä "vyöhykkeet" ovat enimmäkseen sellaisia, jotka on suunnattu matkailuun, kuten Phuket, Pattaya ja Chiang Mai.
Pattayalainen viihdealan toimija Wasan Sanguangkham kertoi Pattaya Newsille tänään, että Pattayan viihdeyritykset ovat olleet hänen mielestään valmiita ottamaan vastaan ​​asiakkaita kahden vuoden ajan ja olivat kiitollisia 1. kesäkuuta tapahtuvasta uudelleen avaamisesta.

Herra Wasan lupasi noudattaa uusia terveyssääntöjä ja oli iloinen, että hänen työntekijänsä voisivat jälleen ansaita elantonsa laillisesti.
Wasan kuitenkin vetosi myös CCSA:han pidentämään lakisääteistä sulkemisaikaa keskiyöstä klo 01.00 tai klo 03.00, mikä saattaa auttaa yrityksiä saamaan enemmän ansioita, koska niillä oli ollut taloudellisia vaikeuksia yli kahden vuoden ajan. Hän halusi myös CCSA:n nopeuttavan COVID-19:n endemisoitumista.

TPN huomauttaa, että CCSA:n ilmoittama laillinen sulkemisaika keskiyöllä on kansallinen toimenpide. Ennen Covid-19:ää Pattayan myöhemmät työajat viihdealueilla, kuten Walking Street, saivat Pattayan erityisestä hallinnollisesta asemasta.

Valitettavasti tämä erityisasema on tällä hetkellä keskeytetty Covid-19:n hallintaa koskevan hätäasetuksen vuoksi, jonka Thaimaan hallitus sanoo jatkuvan ainakin vuoden 2022 heinäkuuhun asti, kunnes kansanterveysministeri pitää Covid-19:ää endeemisenä.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.