Päihtynyt pojanpoika murhasi 80-vuotiaan isoäitinsä miehensä edessä

KUVA: Postitus tänään

Buriramin maakunta -

  Pojanpoika, jonka kerrotaan kasvattaneen syntymästään 80-vuotiaan isoäidin toimesta, murhasi isoäitinsä isoisänsä edessä. Epäillyn epäillään olleen huumeiden vaikutuksen alaisena. 

Kello 11 eilen, 00. toukokuuta, poliisiluutnantti Thongsuk Prongtalay vastasi Nong Ki -alueella Buriramin maakunnassa tehtyyn rikosilmoitukseen, jonka väitetään syyllistyneen 18-vuotiaan miespuolisen pojanpojan omaan 22-vuotiaaseen isoäitiensä.

Rikospaikalla pojanpoika löydettiin tiettävästi polkevan isoäidin kimppuun keskellä paikallistietä, kun taas useat todistajat, jotka olivat enimmäkseen vanhuksia ja naisia, pystyivät vain seisomaan ja katsomaan. Tämän jälkeen poliisi nosti pojanpojan syytteeseen ja vei hänet poliisiasemalle. Pahasti loukkaantunut isoäiti ei kuitenkaan kestänyt kipua ja menehtyi läheisessä paikallisessa sairaalassa. Pojanpoika oli poliisin mukaan raskaan huumeiden vaikutuksen alaisena eikä pystynyt todistamaan kattavasti. 

Isoäidin aviomiehen (ikää ja nimeä ei annettu) mukaan hän kertoi surullisesti, että hänen ja vaimonsa syödessä pojanpoika yhtäkkiä ilmestyi ja raahasi vaimoaan hiuksistaan ​​tielle ja satutti häntä. Hän pyysi pojanpoikaa lopettamaan, mutta hän ei kuunnellut. Hän yritti kutsua kylän rehtoria avuksi, mutta hulluinen pojanpoika ajoi heidät pois ennen kuin poliisi saapui ja otti hänet kiinni. Aviomiehen mukaan hänen vaimonsa oli nostanut epäiltyä hänen syntymästään asti.  

Epäillyn isoäidin tytär ja täti (ikä ja nimeä ei kerrottu) sanoivat, ettei hän voinut sietää epäillyn tekoa ja pyysi poliisia rankaisemaan häntä mahdollisimman lain mukaan, mukaan lukien kuolemantuomio. Hän paljasti myös, että epäilty oli suorittanut useita kuntoutusjaksoja ja ollut toistuvasti vankilassa, mutta hän jatkoi ilkeitä tekoja naapurustossa. Itse asiassa hän on juuri palannut kuntoutuskeskuksesta vain kolmeksi päiväksi ennen kuin teki tämän sanoinkuvaamattoman teon, täti sanoi surullisena. 

Nong Ki -poliisi ei julkistanut epäillyn nimeä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.