47-vuotiaan miehen väitetään hyökänneen "ystävänsä" kimppuun pelatessaan snookeria Pattayalla

Etelä-Pattaya, Chonburi -

  47-vuotiaan miehen väitetään löivän "ystävänsä" nyrkillä kasvoihin pelatessaan snookeria tänä aamuna Pattayalla, väitetysti vedon takia. 

Klo 02.20 tänä aamuna, 19. toukokuuta, Pol. Kapteeni Setthaphon Singnok Pattayan poliisiasemalta sai ilmoituksen tappelusta nimettömällä snookerklubilla Etelä-Pattayalla, Nong Pruen osa-alueella, Bang Lamungissa, Chonburissa. 

Loukkaantunut mies, Sarawut Pantan, 47, joka tuli poliisiasemalle verisenä nenänä, kertoi poliisille pelaavansa snookeria ystävänsä kanssa ja löi vetoa. Kun Sarawut kuitenkin pyysi rahaa ystävältään, kun hän voitti pelin, hän sai yhtäkkiä nyrkillä kasvoihin. 

Snooker-seuran 54-vuotiaan talonmiehen Pradit Iam-Omin mukaan Sarawut ja hyökkääjä olivat todella ystäviä, ennen kuin toinen heistä voitti vedon, joka todennäköisesti turhautui toiselle.

Aluksi Sarawut siirrettiin Pattayan sairaalaan hoidettavaksi, kun poliisi oli tutkinnassa epäillyn pidättämiseksi, jota Pattayan poliisi ei tunnistanut lehdistölle. Pattayan poliisi ei kommentoinut sitä, että kaksi miestä olivat kuulemma panostaneet peliin, joka on laiton Thaimaassa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.