Naisen väitetään ampuneen kolme luotia, jotka kaikki kadonneet, miespuolista liikekumppaniaan Sri Rachassa liikekiistassa.

Sriracha -

  Naisen väitetään avanneen tulen miespuolista liikekumppaniaan kolmella laukauksella ampuma-aseesta liikekiistan vuoksi Sri Rachassa tällä viikolla. Onneksi kaikki kolme laukausta menivät ohi.  

Seurattuaan virusvideota kahdesta liikekumppanista moittimassa toisiaan ennen kuin toinen heistä yhtäkkiä avasi tulen, paikallinen media meni sunnuntaina 15. toukokuuta kirjavaan kasvitilalle (rikospaikalle) eilen 17. toukokuuta, joka sijaitsee Surusakin osa-alueella. -piiri, Sriracha, Chonburi, saadaksesi päivityksen tapauksesta.  

Asiaan liittyvien thaimaalaisten tiedotusvälineiden mukaan Anek Chantathep (ikä ei annettu), videon nauhuri ja naispuolisen epäillyn liikekumppani (nimeä ja ikää ei annettu) kertoivat, että hän myi tavalliseen tapaan kirjavia kasveja sosiaalisessa mediassa. hänen liikekumppaninsa kommentoi livestreamissaan väitetystä velasta. Naiskumppani käytti erittäin voimakkaita sanoja, joten hänen täytyi lopettaa suoratoistonsa, koska hän pelkäsi menettävänsä uskottavuutensa, Anek sanoi. 

Herra Anek ajoi sitten kotiinsa palauttaakseen kirjavaisia ​​kasveja ja yrittääkseen ratkaista riidan, mutta he molemmat alkoivat moittia toisiaan väitetystä velasta. Nainen uhkasi herra Anekia ja väitti, että hänet oli provosoitu tekemään niin. Anekin yllätykseksi naisen väitettiin ampuneen kolme laukausta häneen henkilökohtaisesta tuliaseesta, mutta onneksi kaikki osuivat ohi.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan naisliikekumppani pakeni asunnostaan ​​Nong Khamin osa-alueella Sri Rachassa Chonburissa, kun taas herra Anekin auto oli edelleen pysäköitynä hänen talonsa edessä ja takalasissa oli yksi luodinreikä. Aluksi herra Anek nosti kanteet ampujaa vastaan ​​Nong Khamin poliisiasemalla. 

Väitetty ampuja oli lehdistön ajan vapaana Nong Khamin poliisin työskennellessä tapauksen parissa ja paikantaessa epäillyn.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.