Kaksi sähköasentajaa loukkaantui putottuaan radioantennista katolle Sri Rachassa

Sriracha -

  Kaksi sähköasentajaa loukkaantui tänä aamuna putottuaan vahingossa radioantennista katolle Sri Rachassa. Pelastustyö kesti lähes kaksi tuntia. 

Sri Racha Sawang Prateep Rescue Foundation vastasi onnettomuuteen, jossa kaksi loukkaantunutta sähköasentajaa jäivät loukkuun kuntosalin katolle 6 metriä maanpinnan yläpuolella Sri Rachan osa-alueella Si Rachassa, Chonburissa aikaisin tänä aamuna 17. toukokuuta 2022. 

Raportin mukaan kaksi sähköasentajaa Ton (46) ja Phajon (molempien oikeita nimiä pelastustyöntekijät salasivat) olivat purkamassa 6 metriä korkeaa radioantennia, kun he yhtäkkiä putosivat ja putosivat kuntosalin katolle. He molemmat saivat törmäyksestään ei-hengenvaarallisia jalkavammoja. 

Pelastuslaitoksen lausunnon mukaan pelastustyö oli työlästä, sillä kesti lähes kaksi tuntia ennen kuin kauhatrukki saapui kaatamaan Ton ja Phajon. Sitten heidät vietiin Laem Chabangin sairaalaan hoitoon. 

Lehdistöaikaan mennessä kaatumisen syytä tarkastelivat edelleen asiaankuuluvat Sri Rachan viranomaiset, ja molempien miesten odotettiin toipuvan Laem Chabangin sairaalassa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.