Tuntematon ulkomaalainen pahoinpideltiin brittimiestä käsipainolla Pattayan kuntosalilla salin varusteista johtuvan sanallisen riidan jälkeen

Pattaya, Thaimaa-

  Väitetään, että 46-vuotias brittiläinen mies pahoinpideltiin pienellä käsipainolla Pattayan alueen kuntosalilla, kun hän käytiin kiistasta tuntemattoman ulkomaalaisen kanssa kuntosalilaitteiden käytöstä.

PÄIVITYS 5 klo 18:2022: Pääepäilty, jota Pattayan poliisi ei ole vielä nimennyt, pidätettiin ja tapaa uhrin, lainvalvontaviranomaisen ja laillisen edustajan huomenna iltapäivällä, 2. toukokuuta 00. Pääepäiltyä ei ole tunnistettu, hän ei ole puhunut lehdistölle tai antanut lausuntoa tällä hetkellä.

Gary Reed, 46-vuotias, Britannian kansalainen, raportoi väitetystä pahoinpitelystä Pattaya Newsille tänään, 17. toukokuuta 2022, noin klo 5.

Reedin mukaan hän oli harjoitellut paikallisella kuntosalilla, kun tuntematon ulkomaalainen joutui sanalliseen riitaan hänen kanssaan kuntosalilaitteiden käytöstä. Väite johtui siitä, että toinen laite oli ilmoitettu olevan viallinen ja tuntematon mies väitti, että hän oli ensimmäisenä jonossa käyttämään toimivaa laitetta.

Mr. Reed sanoi, että laitteiden käyttöön ei ollut jonoa ja hän meni makuulle aloittaakseen painojen nostamisen. Kuntosalin jakama CCTV-video, jonka nimi salattiin meneillään olevan tutkinnan vuoksi, näyttää näyttävän, että tuntematon ulkomaalainen hyökkää Mr. Reedin päähän pienellä käsipainolla, joka on alla kuvassa, kun hän makasi laitteiden päällä aloittaakseen painojen nostamisen. Videon voi katsoa myöhemmin artikkelissa.

Mr. Reed sanoi, että hän olisi voinut sokeutua tapahtumasta ja hänen täytyi tehdä 60 ommelta silmän ympärillä olevan vaurion korjaamiseksi, kuten alla näkyy ja julkaistu hänen luvalla. Mr. Reed kertoi, että hyökkääjä pakeni tapahtumapaikalta kamppailun jälkeen tunnistamattoman miehen kanssa.

Kuntosalin henkilökunta toimi yhteistyössä CCTV-materiaalin ja -tietojen toimittamisessa, joka näkyy TÄÄLTÄ (materiaali saattaa häiritä herkkiä katsojia, katsojan harkintavaltaa suositellaan).

Lehdistön ajan epäilty on edelleen vapaana ja herra Reed on tehnyt ilmoituksen Pattayan poliisille sekä mennyt paikalliselle medialle materiaalin kanssa. Pattayan poliisin kerrotaan etsivän epäiltyä ja rohkaisevan kaikkia, joilla on tietoa, ottamaan yhteyttä numeroon 1337, kaupungin hätänumeroon. Pattayan poliisi on myös rohkaissut epäiltyä kääntymään puoleen ja kertomaan "oman puolensa tarinasta", joka on nyt valaissut sosiaalisen median.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/