Bangkokin koulut toivottavat oppilaat tervetulleiksi paikan päällä oleviin luokkiin ensimmäisenä päivänä, vilkasta liikennettä on raportoitu aikaisesta aamusta lähtien

Bangkok -

Bangkokissa raportoitiin raskaasta liikenneruuhkasta varhain tänä aamuna, 17. toukokuuta, ensimmäisenä päivänä, jolloin koulut avattiin uudelleen valtakunnallisesti.

Yhteensä 437 Bangkok Metropolitan Administrationin (BMA) lainkäyttövaltaan kuuluvaa koulua on valmistautunut uudelleen avaamiseen ennaltaehkäisevin toimenpitein Covid-19:n leviämisen estämiseksi. Opiskelijoiden tulee käyttää kasvonaamioita koko ajan ja mitata ruumiinlämpönsä oppilaitokseen saapuessaan.

Sosiaalista etäisyyttä harjoitellaan luokassa, käytävillä sekä ulko- ja sisätoimintojen yhteydessä. Eri luokissa järjestetään erilaisia ​​lounastaukoja ruuhkien estämiseksi.

Koulut muistuttivat myös vanhemmille säännöllisesti, että he tekevät säännöllisesti itse ATK-testin ja tarkkailevat, onko heillä epäilyttäviä oireita joka päivä, ennen kuin he lähettävät heidät kouluun, jossa heidän täytyy opiskella huoneessa ja tehdä toimintoja suuren joukon kanssa. Kaikkien opiskelijoiden pakollista testausta ei kuitenkaan enää tehdä (ainakaan julkisissa kouluissa) ja opiskelija testataan vain, jos hänellä on oireita. 

Thaimaan opetusministeriön mukaan tavoitteena on pitää lapset koulussa eikä "sulkea" kokonaisia ​​kouluja tai luokkia yhden positiivisen Covid-19-tapauksen vuoksi, kuten aiemmin on tehty. Tämä oli erityisen totta, jos tapaus oli oireeton tai opiskelija oli täysin rokotettu.

Kello 7 alkaen FM00Trafficpro ilmoitti raskaista liikenneruuhkista monilla alueilla Bangkokin alueella, erityisesti suurilla tuloteillä, kuten Phibulsongkhram Road, On-Nut/Pattanakarn Road, joka suuntasi Sukhumvitin keskustaan, Ladprao/Pradit Manutham Road ja U-turn. Bangna-Tradin lähtevät osiot.

Noin 549 BMA:n vapaaehtoista liikennevirkailijaa lähetettiin myös tekemään yhteistyötä liikennepoliisin ja kunnallisten viranomaisten kanssa auttamaan raskaan liikenteen hallinnassa aamuisin ennen koulua ja sen jälkeen joka päivä.

Kuva: PR Bangkok

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.