Minibussi törmäsi seinän läpi huoltoasemalle ja kaksi matkustajaa loukkaantui Pattayan alueella

Pattaya -

Tila-auto törmäsi seinän läpi huoltoasemalle ja kaksi matkustajaa loukkaantui Pattayan alueella viime yönä. Kuljettajalle tehtiin huume- ja alkoholitarkastus.

Noin klo 5.30 eilen 15. toukokuuta Pattayan poliisi vastasi auto-onnettomuuteen, jossa kaksi matkustajaa loukkaantui huoltoasemalla lähellä Sukhumvit Roadia, Nong Pruen osa-alueella, Bang Lamungissa, Chonburissa.

Poliisi löysi harmaan puretun tila-auton Toyota Commuter. Silminnäkijöiden mukaan pakettiauto törmäsi yhtäkkiä seinän läpi huoltoasemalle.

Poliisi löysi ajoneuvosta nuoren thaimaalaisen naisen, jolla oli lievä päätärähdys, sekä mieskuljettajan, jolla oli myös paljastamattomia vammoja (nimeä ja ikää ei kerrottu). Kuljettajan kerrottiin ei osannut puhua johdonmukaisesti onnettomuudesta ja syystä, mutta molemmat uhrit kuljetettiin välittömästi läheiseen sairaalaan.
Raman Ameoch, 38-vuotias silminnäkijä, kertoi TPN Medialle, että pakettiauton kuljettaja ajoi suurella nopeudella ja katkaisi hänet ennen kuin menetti hallinnan ja törmäsi huoltoaseman seinään.

Pattayan poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että he olivat jo pitäneet turvamateriaalia todisteena ja haastattelevansa kuljettajaa kuulustelua ja huume- ja alkoholitestiä varten.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.