Romanialainen turisti kaatui kuoliaaksi Na Mueangin vesiputoukselta ottaessaan valokuvia Koh Samuilla eilen iltapäivällä

KUVA: Manager Online

Surat Thani -

23-vuotias romanialainen turisti putosi eilen iltapäivällä 14. toukokuuta Na Mueangin vesiputouksen kalliolta Koh Samuilla Surat Thanissa.

Samuin poliisi ryntäsi Na Muangin vesiputoukselle noin klo 3. saatuaan hälytyksen ulkomaalaisen naisturistin tapauksesta, joka loukkaantui vakavasti putottuaan kalliolta vesiputouksen neljännellä tasolla.

Valitettavasti nainen julistettiin kuolleeksi poliisin ja pelastajien saapuessa paikalle. Miesystävänsä mukaan hän matkusti kahden miesystävänsä kanssa ja liukastui valokuvauksen aikana.

Hän kaatui ja löi päänsä kiveen toisella tasolla aiheuttaen suuria haavoja hänen päänsä takaosaan. Hänen ystävänsä yrittivät antaa ensiapua odottaessaan apua poliiseilta, mutta eivät voineet pelastaa hänen henkeään.

Viranomaiset viettivät yli 5 tuntia viedäkseen hänen ruumiinsa pois paikalta ennen kuin siirrettiin se Koh Samuin sairaalaan ruumiinavausta varten, kun hänen molempia ystäviään kuulustellaan tapahtuneesta Samuin poliisiasemalla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.