Reader Talkback Thaimaa Tulokset: Kun turistit palaavat, niin liikennekin muuttuu..miten Pattayan tulisi käsitellä Soi Buakhaon liikennettä Tree Townin ympärillä yöllä?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Reader Talkback Thaimaa: Kun turistit palaavat, niin myös liikenne palaa..miten Pattayan tulisi käsitellä Soi Buakhaon liikennettä Tree Townin ympärillä yöllä?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Sen jälkeen kun Test and Go hylättiin 1. toukokuuta, Pattayassa kävijöiden määrä on lisääntynyt, ja tämän odotetaan kasvavan kuukausien kuluessa. Tämän mukana tulee tietysti liikennettä. Tree Townista LK Metron ympärillä ja Soi Buakhaolla oli tullut baarien ja viihteen kohokohta pandemian aikana, ja se näyttää pysyvän sellaisena. Tämä on kuitenkin johtanut huomattavasti enemmän liikennettä Buakhaolla, etenkin yöllä. Miten viranomaisten pitäisi suhtautua tähän?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

–==-=-=-=-=-=-=-

Sean-"Yhä enemmän turisteja ja kävelyä etenkin Tree Townin markkina-alueen ympäristössä." Tämä sisältää päihtyneet paikalliset ja turistit, jotka kävelevät kadulla myöhään illalla.
Ihmiset eivät noudata liikennesääntöjä ja pysäköivät moottoripyöränsä molemmille puolille tietä, mikä rajoittaa liikenteen sujuvuutta.
Baht-bussit (songtaews) pysähtyvät asiakkaita varten hyväksymättömillä pysäkeillä, mikä viivästyttää liikennettä.
Pysäytysmerkkien/liikennevalojen puute useissa suurissa risteyksissä, kuten Soi Diana ja Soi Chiayapoon, mikä aiheuttaa varmuuskopioita ja viiveitä.
Moottoripyörätaksinkuljettajat ovat lisääntyneet alueella ja pystyttäneet seisokkeja alueille, joihin ajoneuvoliikenteen tulisi mahtua.
Ruokakärryt pysäköitynä niille ei ole osoitetuille alueille ja hidastavat liikennettä”.
Koska alueella on niin paljon baareja, voisi odottaa päihtyneiden ihmisten kävelevän ja sikäli kuin ihmiset rikkovat liikennesääntöjä pysäköimällä moottoripyöriä molemmille puolille tietä, en ole henkilökohtaisesti nähnyt todisteita kylteistä, joissa sanotaan, että se on laitonta. tee niin.
Lisäksi ruokakärryjen ja moottoripyörätaksien pystyttäminen alueelle on näille pienyrityksille luonnollista, sillä sieltä he todennäköisesti löytävät asiakkaita, joten siellä ei ole yllätyksiä ja tietääkseni siellä on jo säännöt. käytössä, jotka rajoittavat bahtibussien pysähtymistä muualla paitsi nimetyillä pysäkeillä (joita BTW:n on vaikea löytää, koska niitä ei ole selvästi merkitty), mutta jos poliisi- ja paikallisviranomaiset haluavat muuttaa tai korjata tilannetta, heidän tulee tehdä siitä laitonta näille ihmisiä harjoittamaan liiketoimintaansa näillä alueilla ja pyytämään pysäköintiviranomaisia ​​valvomaan aluetta ja määräämään paikan päällä sakkoja, kuten tehdään muissa maissa vastaavissa tilanteissa.

-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-

Alex B-On oikeastaan ​​vain 3 ratkaisua. Joko 1. kieltää kaikki pysäköinti (mikä on epäreilua yrityksille, mutta sitä voitaisiin harkita klo 5 jälkeen), 2. tehdä siitä yksisuuntainen tai 3. tarjota parempia pysäköintimahdollisuuksia. Oletan, että myös autojen ja kuorma-autojen pysäyttäminen tietyillä alueilla klo 5 jälkeen saattaa toimia. Alueella on monia pieniä kulkureittejä, joten kiertoteiden luominen ohjaamaan autoja ja kuorma-autoja tiettyjen tuntien jälkeen voisi toimia. Käytännössä tämä johtaisi soin osien tekemiseen kävelykaduksi, ja olen melko varma, että se olisi masentavaa.

-=-=-==-=-=-=-=–=-=-=

Stubi-Soi Buakhao ei ole ongelma. Se oli aina olemassa eikä muuttunut. Mutta ilmeisesti ei ollut hyvä idea rakentaa Tree Townia ja monia muita baareja sinne. Ei ole edes jalkakäytäviä, joten ihmisten on käveltävä tiellä. Liikennetilanteen lisäksi alueen ihmiset kärsivät paljon äärimmäisestä melusta. Mutta ilmeisesti palkit ovat tärkeämpiä kuin liikenneruuhkat ja melu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Kyle N-Paras ratkaisu on sulkea Tree Townin baarit. Ne ovat meluisia, houkuttelevat rikollisuutta ja prostituutiota, ja ne voitaisiin korvata temppelillä tai perheystävällisellä nähtävyyksellä. IMO, sulje KAIKKI Buakhaon baarit ja ongelma ratkaistaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Romano-Best olisi tehdä tästä pienestä kadusta yksisuuntainen. niin ajamaan
vain pohjoisesta etelään. Muita pieniä katuja on tarpeeksi
mennä 2. tielle ja palata. Joten yksi tapa ei vain ruuhka-aikoina,
täysi päivä, eikä myöskään pysäköintiä toisella puolella katua. Tai tehdä
ruuhka-aika ylimääräinen kävelykatu, jos yksisuuntainen katu
ei toimi oikein.

-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-

Flemming R - Sen tekeminen kävelykaduksi, vaikka vain yöllä, olisi vaikeaa. Kaikilla risteävillä teillä se vaikuttaisi koko alueeseen. Tekee monia sivuteitä ja umpikujateitä. Alueella on vielä paljon hotelleja.

-=–=-=-=-=-==-

Jeremy CI pitää siitä, että siellä ei mainita yhtään, että Treetowniin menevien ihmisten ei pitäisi alun perin ajaa. Asenna DUI-tarkastuspiste molempiin päihin ja katso, että siitä tulee jalankulkualue.

-=-=-=-=-=-

Max minä-

Ehkä Soi Buakhowin tekeminen yhdeksi tapaksi olisi hyödyllistä samoin kuin Beach Road ja Second Road
Pysäköinti tien varrella on kielletty klo 5 jälkeen

-=-=-=-=-=-=–=-=-=

Roger C-Ei pysäköintiä ja saa ajaa vain asukkaille, niin moni muu kaupunki ratkaisee asian, toimii hyvin

-=-=-=-=-=-=-=–=-==

Peter S-Problem on myös päiväsaikaan, joten ei toimituksia esimerkiksi 12 jälkeen, vain pyörät ja songthaews sallittu. Tukoksia aiheuttavat toimitukset ja autot, noutojen pysähtyminen

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Steve D-Maybe pystytti kylttejä, jotka kertovat ihmisille, että toinen ja kolmas tie ovat olemassa ja johtavat samoihin paikkoihin kuin Buakao. Useimmilla turisteilla ei ole aavistustakaan, mihin Buakaon sois päätyy, joten he eivät käänny kumpaankaan suuntaan vaan tukkivat jo ennestään vilkkaan kadun.

-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=

Gian R-One way, asun toisella tiellä, joka on yksisuuntainen ja olen nähnyt jopa autoja kulkevan toiseen suuntaan. Ei CCTV:tä, joten niin kauan kuin poliisi ei näe heitä, he jatkavat sen tekemistä. Soi Buakaw'n on oltava seuraava kävelykatu, jonka molemmissa päissä on poliiseja.

-=-==-=-=-=-=–=-=-=-

Jay J-Soi Buakhao voi hyvin. "Liikenne" johtuu siitä, että ihmiset haluavat olla "liikenteessä" ja katsoa ympärilleen

Tietöiden viimeistely ja ruuhkien vähentäminen muualla pitäisi olla paljon korkeampi prioriteetti
-=-=-=-=-=-=-===-=-=-
Blake B-Soi Buakhaosta on hyvää sanottavaa, mutta minusta on todella hämmästyttävää, että useita ihmisiä ei kuole siellä joka päivä liikenneonnettomuuksissa… liikennetilanne on kauhistuttava…
-=-=-=-=-=-=-=
Ramon C - Ilmeinen asia on tehdä yksisuuntaisesta liikenteestä ja sulkea baarit klo 11, jotta ihmiset menevät kotiin ja liikenneongelmat helpottavat
-=-=-=-=-==-=-=-

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/