Thaimaan pääministeri toivottaa Yhdysvaltain presidentin lämpimästi tervetulleeksi, keskustelee kahden- ja monenvälisestä puolustusyhteistyöstä Yhdysvaltain puolustusministerin kanssa

Kansallinen -

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden toivotti Thaimaan pääministerin Prayut Chan-O'Chan ja muut Kaakkois-Aasian johtajat tervetulleeksi Washington DC:hen torstaina 12. toukokuuta kaksipäiväiseen USA:n ja ASEANin erityishuippukokoukseen.

Pääministeri tapasi myös Yhdysvaltain puolustusministeri Lloyd Austinin keskustellakseen kahden- ja monenvälisestä yhteistyöstä Covid-19:n jälkeisellä kaudella.

Puolustusministeri kehui Thaimaan johtajaa Thaimaan johdosta hallitsemaan ja taistelemaan Covid-19-pandemian haasteita, jotka ovat vaikuttaneet vakavasti useisiin globaaleihin ongelmiin taloudellisesti ja sosiaalisesti.

Molemmat osapuolet keskustelivat myös tavoista vahvistaa kahdenvälistä yhteistyötä monissa asioissa, kuten valmiuksien kehittäminen ja asevoimien ja henkilöstön vahvistaminen, sotilaallinen koulutus/opinto, yhteinen sotilaskoulutus, kyber- ja avaruusyhteistyö, puolustusyhteistyö sekä puolustusyhteistyön poistaminen. laitonta kalastusta ja ihmiskauppaa.

Alueellisesta yhteistyöstä pääministeri Prayut sanoi, että Thaimaa suostui tukemaan Yhdysvaltojen vuorovaikutusta ja rakentavaa roolia alueella sekä sen roolia ASEAN Centralityssä ASEAN Outlook on the Indo – Pacific (AOIP) -ohjelman puitteissa, joka keskittyy molempia osapuolia hyödyttävään yhteistyöhön.

Sitten pääministeri liittyi gaalaillalliseen Valkoisessa talossa, jota isännöivät Yhdysvaltain presidentti ja hänen hallintonsa illalla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.