Pattayan pormestariehdokas Poramase pitää suuren mielenosoituksen Koh Larnilla ja vastaa yhdeksään kysymykseen asukkaiden ongelmista.

Koh Larn, Pattaya -

 Pattayan pormestariehdokas Poramase Ngampiches tai "Beer" yhdessä Rao Rak Pattaya -tiimin Pattayan valtuuston jäsenehdokkaiden kanssa kokoontuivat Koh Larnille ja vastasivat yhdeksään kysymykseen saaren ongelmien ratkaisuista.

Mielenosoitus pidettiin eilen, 11. toukokuuta, pihalla Wat Mai Samranin edessä, Koh Larnissa, Pattayassa, Chonburissa. Poramase oli vastannut yhdeksään asukkaiden kysymykseen, jotka sisälsivät seuraavat:

  1. Kuinka vilpitön olet Koh Larnin saaren asukkaille?
  2. Mitä aiot tehdä helpottaaksesi ihmisiä laiturissa? 
  3. Saaren maanomistusohjeet
  4. Juomavesijärjestelmän hallinta
  5. Liikenteen hallinta
  6. Kiinteän jätteen käsittely
  7. Kestävän matkailun kehittämissuunnitelma
  8. Miten alennat saarelaisten elinkustannuksia?
  9. Miten aiot parantaa saaren hallintoa?

Jotkut Poramasen vastauksista ovat seuraavat, eivätkä ne ole täsmälleen linjassa yllä olevien kysymysten kanssa:

  1. Rao Rak Pattaya -tiimi on erittäin vilpitön auttaessaan asukkaita, mistä on osoituksena se, että tiimi koostuu osittain Koh Larnissa syntyneistä jäsenistä, jotka tuntevat alueen ja pystyvät suunnittelemaan oivaltavia ratkaisuja ongelmiin.  
  2. Hän vauhdittaa laiturin parannusta ja lupaa saarille isomman tuloksen.
  3. Hän tekee yhteistyötä Koh Larnin poliisiaseman kanssa asukkaiden ja vierailijoiden turvallisuuden takaamiseksi.
  4. Saarelle tulee polttolaitos, joka pystyy poistamaan 50 tonnia kiinteää jätettä. Tämän polttolaitoksen avulla kaikki jäljellä oleva jäte häviää kolmessa vuodessa. 
  5. Hän selviytyy asianomaisten instituutioiden kanssa palauttaakseen koralliriutat houkutellakseen lisää kansainvälisiä sukeltajia. Hän haluaa Koh Larnin olevan täynnä vieraita ympäri vuoden.  
  6. Hän lupaa tarjota edullista 24 tunnin sairaanhoitoa sekä lääkintätiimin, joka tutkii vanhuksia heidän kotonaan kahdesti kuukaudessa. Asukkaat pääsevät myös puhelinkeskukseen tiedustellakseen työmahdollisuuksia saarella.
  7. Hän rohkaisee lapsia oppimaan kieliä, kuten englantia, kiinaa ja venäjää.

Lopulta Poramase selvensi tiettyjä väärinkäsityksiä hänestä, joiden väitetään tekevän anonyymin syyttäjän. Loppujen lopuksi hän ilmaisi kiitoksensa kaikille yleisöille ja lupasi tehdä kaikki edellä mainitut, jos hänet valitaan.  

Pattayan entinen pormestari Sonthaya Khunplume, joka johtaa We Love Pattaya -puoluetta, johon Poramase kuuluu, puhui myös mielenosoituksessa.

Pattayan pormestarin vaalit järjestetään 22. toukokuuta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.