Nuori mies pidätettiin moottoripyörätaksilijan kimppuun hyökkäämisestä sen jälkeen, kun taksikuljettajan väitettiin pilaavan tyttöystävänsä ulkonäköä Pattayan alueella

Pattaya -

23-vuotias mies pidätettiin eilen illalla fyysisestä pahoinpitelystä 52-vuotiaan moottoripyörätaksin kuljettajaa vastaan, jonka väitettiin pilkaneen tyttöystävänsä ulkonäköä.

Pattayan poliisi vastaanotti eilen 10.30. toukokuuta klo 10 pahoinpitelyilmoituksen sisäänkäynnillä Soi Pattaya 16/1, Nong Pruen osapiiri, Bang Lamung, Chonburi, ja vastasi paikalle Sawang Boriboon Thammasathan -säätiön pelastushenkilöstöllä. . 

Poliisi löysi sieltä 52-vuotiaan moottoripyörätaksin kuljettajan Chuchat Pansrin, jolla oli useita ruumiinvammoja. Raportin mukaan laupias samarialainen ja poliisi ottivat hyökkääjän nopeasti kiinni. Hänen nimensä oli Kittithat Thongtae, 23. Hän oli kuulemma edelleen erittäin vihainen ja huusi katsojille. 

Silminnäkijävideon mukaan Kittithat ja hänen tyttöystävänsä hyökkäsivät moottoripyörätaksin kuljettajaa vastaan ​​ja hakkasivat häntä muiden yrittäessä pysäyttää heitä. Kittithat kuitenkin väitti, että ratsastaja ärsytti häntä pilkkaamalla ensin tyttöystävänsä ulkonäköä ja että jokainen, joka loukkasi toisen ulkonäköä, ansaitsi joutua fyysisen hyökkäyksen kohteeksi.

Kittit, joka on edelleen poliisin huostassa ja odottaa oikeuskäsittelyä lehdistön ajan.  

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.