Miestä ammuttiin kurkkuun Pattayalla Facebook-kiistan seurauksena

Bang Lamung -

  Hänen entinen ystävänsä ampui eilen miestä kurkkuun Banglamungissa Facebook-kiistan vuoksi, ja hänen kerrotaan olevan koomassa. 

Noin kello 00.30 aamulla eilen, 9. toukokuuta, TPN:n toimittajille ilmoitettiin miehestä, joka kiidätettiin Bangkokin sairaalan Pattayan päivystykseen ampumahaavan takia kurkussa. Miehen kerrotaan olleen hengen tai kuoleman tilanteessa. 

Kysyessään Kalayalta (sukunimi salattu), loukkaantuneen 30-vuotiaalta sisarelta, hän sanoi, että hänen veljensä nimi oli Banyat Kerdthong, ikää ei ilmoitettu. Hänellä oli pitkä riita entisen ystävänsä kanssa ja hän oli riidellyt Facebookissa jonkin aikaa, joten he molemmat pyysivät eilen arvostettua keskimiestä auttamaan riidan ratkaisemisessa. Kuitenkin heti kun he tapasivat, he alkoivat lyödä lyöntejä ja vetivät aseensa esiin. Kiistan tarkkaa luonnetta ei kerrottu.

Banyatia ammuttiin ensin kurkkuun, ja hänen mukanaan ollut ystäväänsä myös olkapäähän.             

Toistaiseksi epäilty on edelleen vapaalla, mutta Huay Yain poliisiaseman poliisi vahvisti, että hänet saadaan pian kiinni.

Poliisi uskoi rikoksen syyksi ystävien välisen henkilökohtaisen konfliktin, mutta tutkii asiaa tarkemmin.   

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.