Pattaya Marine Business Committee harkitsee Pattayan lahden kelluvien ravintoloiden, vesiskootteripalvelujen, purjelautailun jne. aloittamista laillisesti.

Pattaya -

Pattayan merenkulkualan komitea kokoontui eilen 7. toukokuuta laatimaan karkeita ohjeita merenkulkualan toimijoille, joita on noudatettava kelluvien lahden ravintoloiden sekä vesiskootteripalvelujen, purjelautailun ja muiden merellä tapahtuvien toimintojen laillista avaamista varten. 

TPN huomauttaa, että jotkin merenkulkualan yritykset ovat olleet "avoimia" epävirallisesti viime aikoina, vaikka Thaimaan hallitus pitää monia lahden ravintoloita viihde-tyylisinä paikkoina, joita ei Covid-19-määräysten vuoksi ole tällä hetkellä vielä laillisesti avattu.

Kaupunginjohtaja Pramote Tubtim johti Pattayan kaupungintalossa pidettyä kokousta, jossa esiteltiin meriliiketoiminnan vakioperiaatteet. Kokoukseen osallistui useita asiaankuuluvia henkilöitä, kuten lahden ravintoloiden omistajia sekä vesiskootterien ja hinaajien kuljettajia.      

Lautakunnan epävirallisen johtopäätöksen mukaan elinkeinonharjoittajien tulee varata laituripaikka määrätyllä alueella ja kiinnittää jokaiseen laituriin poijut venereittiä estämättä. Heidän on myös varmistettava, että heidän työntekijänsä saavat vesiturvallisuuskoulutusta ja että ensiapulaukku on aina mukana.

Valiokunta korosti, että veneillä tapahtuva toiminta ei saa olla haitallista thaimaalaiselle kulttuurille ja että esitysten tai viihteen tulee olla "perinteistä thaimaalaista tyyliä", mikä laillisesti katkaisee ideat suurista "juhlatyylisistä" veneistä.

TPN-media huomauttaa, että joistakin kelluvissa ravintoloissa tarjotuista esityksistä ja viihteestä, kuten bikineihin pukeutuneista tanssijoista tai live-DJ:stä, on ollut aiemmin huolta, mikä virkamiesten mielestä ei ole "perinteistä".

Ympäristön kannalta heidän tulee valmistella jätevesi- ja jäteastiat ja kuljettaa ne rantaan hävitettäväksi.

Kaikki nykyiset ehdotukset odottavat hyväksyntää Chonburin ylemmiltä viranomaisilta, mukaan lukien kuvernööri, lehdistön ajan. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.