Maailman kolmen parhaan maan mukaan WHO kehuu Thaimaata sen kyvystä selviytyä Covid-19-tilanteesta

Kansallinen -

Maailman terveysjärjestö (WHO) on ylistänyt Thaimaata roolimallina ja listannut kuningaskunnan maailman kolmen parhaan maan joukkoon sen kyvystä hillitä ja selviytyä Covid-19-tilanteesta, hallituksen tiedottaja kertoi tänään 8.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana sanoi tänään, 8. toukokuuta, että pääministeri Prayut Chan-O'Cha oli kiittänyt kaikkia asiaan liittyviä virastoja ja osastoja sekä yleisöä yhteistyöstä Covid-19:n leviämisen estämiseksi toteutettavien toimenpiteiden noudattamiseksi, minkä seurauksena maasta on tullut kuuluu maailman kolmen parhaan maan joukkoon Covid-19-pandemian hoidossa.

Tämä johtuu maan joustavasta johtamisesta pandemian nykytilanteen mukaan sekä käytännön toimenpiteistä WHO:n asiantuntijoiden ja WHO:n Thaimaan tiimin mukaan. Hyvien sopeutusten avaimia olivat myös hallituksen korkeiden poliittisten johtajien tuki, Thaimaan julkisen terveydenhuoltojärjestelmän vahvistaminen, kaikkien sektoreiden yhteistyö, mukaan lukien julkinen ja yksityinen sektori, ihmisten ja yhteisön osallistumisen lisääminen, ja digitaalisten teknologioiden käyttö päätöksenteossa.

”Pääministeri korosti, että tämä ei ollut hallituksen, vaan myös kaikkien sektoreiden ainoa saavutus ja mikä tärkeintä, se oli seurausta hyvästä yhteistyöstä kaikilta thaimaalaisilta. Pääministeri pyysi kuitenkin kaikkia pysymään varovaisina ja noudattamaan tiukasti Covid-19-toimenpiteitä, jotta Thaimaa palaisi normaaliin tilanteeseen mahdollisimman pian”, Thanakorn päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.