Iäkäs norjalainen mies löydettiin kuolleena Pattayan kodista, hänen uskotaan tehneen itsemurhan, seinälle kirjoitettuna aavemainen viesti

Pattaya, Thaimaa-

74-vuotias norjalainen mies löydettiin kuolleena Pattayan alueen kotinsa kylpyhuoneesta myöhään illalla, mutta tapahtumapaikka järkytti paikallisia viranomaisia ​​ja pelastustyöntekijöitä.

Banglamungin poliisi ja pelastustyöntekijät, joita johtivat Pol everstiluutnantti Manod Thipwet, Bang Lamungin poliisin apulaispäällikkö, saapuivat kotiin kylässä numero 11 Nongpruessa noin kello 11 sen jälkeen, kun vainajan löytäneen talonmies soitti. mies.

Vainaja, jonka nimeä ei ilmoiteta toimitukseksemme epäiltyjen itsemurhien vuoksi, löydettiin kylpyhuoneesta kahdella ranteella, kaulaviiltuneena ja roikkuneena kattoon kiinnitetyssä köydessä.

Kylpyhuoneen ulkopuolelta löytyi punaisella kirjoitettu viesti, joka näkyy alla olevassa kuvassa ja jossa kerrottiin, että "Ben tappoi miehen ja palaisi aaveena kummittelemaan kotia".

Viesti oli myös kirjoitettu paperityynylle lähellä miehen ruumista.

Miehen huoltaja rouva Tasawan Siwirit, 43, oli kertonut yrittäneensä koko illan tavoittaa häntä puhelimitse, mutta hän oli epäonnistunut, joten hän oli lopulta päättänyt käydä hänen luonaan henkilökohtaisesti. Hän sanoi, että hänellä oli useita terveysongelmia kuvailematta niitä yksityiskohtaisesti. Kotiin saavuttuaan hän löysi vainajan ja soitti välittömästi viranomaisille. Hän kertoi everstiluutnantti Manodille, ettei hän tiennyt kuka Ben oli.

Everstiluutnantti Manod totesi, että tapaus näyttää olevan itsemurha, eikä merkkejä toisesta henkilöstä ollut paikalla, mutta jätetyn viestin takia tutkitaan, kuka Ben on ja mikä yhteys edesmenneeseen on.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut ja haluaa apua tai apua, suosittelemme TPN:n mediaa ottamaan yhteyttä Thaimaan samarialaisiin saadakseen apua. Aina löytyy joku, joka haluaa kuunnella ja auttaa.

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/