Thaimaan pääministeri vierailee Chonburissa 9. toukokuuta keskustelemaan älykkäästä maataloudesta

Ban Bueng -

Thaimaan hallituksen tiedottaja paljasti eilen, 7. toukokuuta, että Thaimaan pääministeri Prayut Chan O'Cha vierailee Kubota-tilalla Nong Irunin osa-alueella Ban Buengissa Chonburissa tänä sunnuntaina 9. toukokuuta keskustelemaan älykkäästä viljelystä. 

Aikataulun mukaan pääministeri saa kello 9.00 Sisaketin ja Udon Thanin maakuntien paikallisilta edustajilta tiivistelmän Smart Farmingista. Älykkään viljelyn tavoitteena on tehostaa kasvintuotantoa maanviljelijöiden köyhyyden lievittämiseksi.    

Kokouksen jälkeen pääministeri esittelee taloutta ajavat linjaukset riittävän talouden periaatteella olevilla alueilla ja tarkastelee Kubotan maatila. - Kubotan maatila (KARTTA TÄSTÄ) on esimerkillinen moderni maatila, joka on mukauttanut maatalousinnovaatioita pienentääkseen budjetteja ja lisännyt samalla satoa. Tila on avoin kaikille modernista maataloudesta kiinnostuneille. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.