Laos ilmoitti koko maan avaavansa uudelleen, Thaimaan ja Laon rajatarkastuspisteet avataan uudelleen maanantaista alkaen

KUVA: Siamrath

Laos -

Laos on ilmoittanut avautuvansa uudelleen täysin rokotetuille ulkomaisille turisteille ilman pakollisia testausvaatimuksia maanantaina 9. toukokuuta.

Mukaan Laotitimes, uudet toimenpiteet otettiin käyttöön sen jälkeen, kun Covid-19-tapausten määrä maassa oli laskenut merkittävästi. Siksi kansallinen Covid-19-ehkäisy- ja -valvontatyöryhmä ja Laosin hallitus ovat yhdessä ilmoittaneet maahantulon lieventämisestä, joka tulee voimaan huomenna, mukaan lukien seuraavat:

Täysin rokotetut ulkomaalaiset tai rokotustodistuksen omaavat Laosin kansalaiset voivat saapua Laosiin ilman, että he suorittavat terveystarkastusta tai -testiä Covid-19:n varalta saapuessaan maalla, ilmassa tai vedessä.

Rokottamattomien saapuvien, mukaan lukien Laosin kansalaiset, ulkomaalaiset ja vähintään 12-vuotiaat Laosin asukkaat, on suoritettava itse tehty ATK-testi viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä ja esitettävä negatiiviset tulokset viranomaisille saapuessaan.

Ulkomaalaiset, joilla todettiin Covid-19-tartunnan saaneeksi matkustaessaan Laosissa, vastaavat omista hoitokuluistaan.

Saapumistoimenpiteiden lisäksi Laon hallitus ilmoitti myös viihdepaikkojen ja karaokeloungejen avaamisesta valtakunnallisesti tiukkojen Covid-19-koronaviruksen ehkäisytoimenpiteiden mukaisesti.

Uudelleen avaaminen johtaa myös Thaimaan ja Laon rajatarkastuspisteiden avaamiseen koillisissa provinsseissa, jotka tulevat voimaan myös huomenna. Sekä thaimaalaiset että laoslaiset matkustajat voivat matkustaa toiseen maahan, mutta heidän on suoritettava pakollinen maahantulorekisteröinti "Thailand Passin" kautta matkustaessaan/palattuaan Thaimaan kuningaskuntaan. Laosista saapuvilta ihmisiltä, ​​jotka eivät ole Thaimaan kansalaisia ​​(tai joilla ei ole työlupaa/sosiaaliturvaa), vaaditaan myös Covid-19-vakuutus, jonka kattavuus on vähintään 10,000 XNUMX USD.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.