Valvontakamera tallentaa miehen, joka näyttää varastavan naisten alusvaatteet pesulasta Sri Rachassa

Sri Racha —

Pesulan valvontakamera tallensi miehen, joka näytti varastavan naisten alusvaatteet tiistai-iltana 3. toukokuuta. 

Valvontakamera tallensi tiistai-iltana miehen, jolla oli valkoinen pitkähihainen paita ja pitkät mustat housut, ja joka näytti varastavan naisten alusvaatteita ja vaatteita pesulasta Laem Chabangissa, Sri Rachassa, Chonburissa tiistai-iltana ennen kuin pakeni sinisellä moottoripyörällään.

Tapahtuman jälkeen TPN:n toimittajat haastattelivat eilen torstaina 72. toukokuuta 4-vuotiasta hoitajaa, rouva Sommai Sittichaisrichartia. Hän väitti, että hän oli asentanut valot ja valvontakameroita liikkeen ympärille ennen tätä tapausta ja että hän tarkasti liikkeen yöllä säännöllisesti. Klo 10.00 hän oli tekemässä rutiinitarkastuksia, kun hän huomasi, että asiakkaan vaatteet puuttuivat, joten hän tarkasti kameran ja huomasi, että ne oli varastettu.

Rouva Sommai kertoi TPN:n toimittajille, että hänen naisasiakkaansa olivat kauhuissaan ja pyysivät poliisia pidättämään epäillyn mahdollisimman pian. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.