Pattayan pormestariehdokas Poramase ei ole pormestariehdokaskeskustelussa 7. toukokuuta, sanoo valmistautuvansa suureen puheeseen

Pattaya - 

Pattayan pormestariehdokas Mr. Poramase Ngampiches Rao Rak (We Love in Englanti) Pattayan tiimistä sanoi, että hän ei osallistu tulevaan pormestariehdokaskeskusteluun 7. toukokuuta, koska hän on kiinni valmistautuessaan suureen puheeseen.

Kolme järjestöä, mukaan lukien Pattaya Business and Tourism, Eastern Hotel ja Pattaya Journalists (mukaan lukien TPN), pitävät pormestarikeskustelun 7. toukokuuta. Tällä hetkellä kolme vahvistettua väittelijää ovat Mr. Sakchai Taenghor (riippumaton), Mr. Kittisak Ninwattanatochai tai saatat tuntea nimellä "Bob" Progressive Movement Associationista ja Mr. Sinchai Watthanasathon Pattaya Ruamjai -tiimistä. 

Rao Rak Pattaya -joukkueen ehdokas, Mr. Poramase “Beer” Ngampiches ei kuitenkaan astu lavalle, koska hän valmistautuu isoon puheeseen, joka pidetään myös 7. toukokuuta, joten keskustelu oli ristiriidassa hänen aikataulunsa kanssa. herra Poramasen paikalliselle medialle antamaan lausuntoon. Hän kutsui myös Pattayalaiset, mukaan lukien ulkomaalaiset, todistamaan puhettaan 7. toukokuuta klo 5.30 alkaen. 

TPN totesi, että järjestäjä arvostaa ulkomaalaisten osallistumista ja ulkomaalaiset ovat tervetulleita ilmaisemaan asioita Pattayassa myös keskustelun aikana.    

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.