Pattaya Squid Fair tuotti yli miljoona tuloa, Pattaya Business and Tourism Association sanoo

Pattaya - 

Mr. Boonanan Pattanasin, Pattaya Business and Tourism Associationin (PBTA) puheenjohtaja, kiitti kaikkia keskiviikkona 3. toukokuuta Pattaya Squid Fair -messuille osallistumisesta ja sanoi, että se on tuottanut Pattayalle yli miljoona bahtia tuloja.

Rajallisesta budjetista huolimatta kaikki pitivät Pattaya Squid Fair -messuja menestyneenä, etenkin 30 myyjää, jotka ansaitsivat lähes 30,000 40,000-XNUMX XNUMX bahtia päivässä, Mr. Boonanan kertoi TPN:n toimittajille. 

Lisäksi Boonanan totesi olevansa aidosti yllättynyt nähdessään 3,000 4,000-1,000 2,000 osallistujaa joka päivä tapahtumassa, mikä ylitti hänen odotuksensa vain 19 XNUMX-XNUMX XNUMX osallistujasta huolimatta siitä, että Covid-XNUMX-rajoitukset olivat edelleen voimassa. Pattaya Squid Fair on siis tuottanut Pattayalle yli miljoona tuloa.     

Pattaya Business and Tourism Association päätteli, että niitä tulee jatkuvasti esiin uusia tapahtumia, kuten Pattaya Squid Fair tulevaisuudessa. Itse asiassa heillä on jo yksi juoksu nimeltä "The Pattaya Morning Drip 2022" - pieni tapahtuma kahvin ystäville, jonka Cafe and Bistro Club Pattaya järjestää joka uuden kuukauden ensimmäinen sunnuntai.   

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.