Hanging Legs Thai -nuudeliravintola - suussa sulavia ruokia ja upea trooppinen tunnelma Pattayassa

Soi Thung Klom, Pattaya - 

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle Hanging Legs Thai -nuudeliravintolan! 

TPN-tiimimme jäseniä vieraili äskettäin Hanging Legs Thai -nuudeliravintolassa useita kertoja, ja haluaisimme kutsua sinut myös. Tämä paikka on hyvin kuuluisa aidoista thai-pohjaisista ruokalistoistaan, kuten nuudeleista, joissa on paksua verikeittoa, sekoitettua kala- ja äyriäissalaattia ja mausteisia tom yum -nuudeleita - suosikkimme.

Toisin kuin tavalliset nuudeliravintolat, Hanging Legs Thai -nuudeliravintola oli sisustettu trooppiseen tyyliin korotetulla asiakastilalla, jossa voit mukavasti roikkua jalkojasi syödessäsi. Tämä antaa vierailijoille mieleen thaimaalaisen antiikkisen nuudelien syömistavan, joka oli kadonnut jo kauan sitten. 

Katsotaanpa kuvia viimeisimmältä vierailultamme!

Aukioloajat ovat klo 11.00-11.00

Voit tehdä varauksen soittamalla tähän numeroon 0982808621.

Voit tarkistaa sijainnin tästä linkistä.
https://maps.app.goo.gl/HExukinUBgs9U8vp6

Edellinen viesti on mainos.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.