Pattayan poliisi jatkaa Walking Streetin tarkastuspisteitä ja pyytää vartijoita tarkkailemaan sopimattomia tapauksia

Pattaya -

  Pattayan poliisi tutki Walking Streetin, asetti tarkastuspisteitä ja pyysi vartijoita olemaan valppaita ja ilmoittamaan heille kaikista sopimattomista tapauksista välitöntä vastausta varten aiemmin tällä viikolla.

Pattayalla kerrottiin nähneen turisteja sunnuntaina 1. toukokuuta sen jälkeen, kun Thaimaan Center for COVID-19 Situation Administration (CCSA) löi monia rajoituksia, mukaan lukien alkoholin myyntiajan pidentäminen keskiyöhön, karanteenipäivien lyhentäminen, tietyntyyppisten kokoontumisten salliminen ja alkoholin myynnin lopettaminen. Test and Go -ohjelma.

Vastauksena rentoutumiseen Pol. Everstiluutnantti Pitchaya Khewplueng meni Walking Streetille, jonka kerrottiin olevan yksi vilkkaimmista turistikohteista, perustamaan tarkastuspisteitä sopimattomien tapausten estämiseksi ja keskustelemaan vartijoiden kanssa henkilökohtaisesti. Pitchaya pyysi heitä olemaan valppaita ja ilmoittamaan kaikista hätätapauksista poliisille välitöntä vastausta varten, jotta Walking Streetin vierailijat tunteisivat olonsa turvalliseksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.