Thaimaan pääministeri Prayut tyytyväinen päivittäisten Covid-19-tartuntojen vähenemiseen Thaimaassa, kehottaa yleisöä jatkamaan valppautta

Kansallinen -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha oli tyytyväinen päivittäisten Covid-19-tartuntojen merkittävään vähenemiseen Thaimaassa, hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana paljasti tänään 2. toukokuuta.

Tiedottaja kertoi Associated Pressille, että pääministeri näki laskun hyvänä merkkinä Covid-19-pandemian kotimaisen leviämisen hallinnassa Thaimaassa. Tartunnat alkoivat tasaisesti vähentyä Songkranin loman jälkeen, mutta pääministeri kehotti edelleen kaikkia osastoja ja yleisöä pysymään valppaana ja suojelemaan itseään uusien tartuntojen vähentämiseksi asteittain.

Tähän mennessä uusia kotimaisia ​​tapauksia on 9,331 9,273. Näistä 58 2,048,380 on sairaalahoidossa ja 1 ulkomaalaisia. Tartuntojen kokonaismäärä on nyt 2022 21,168 1,945,552 tapausta (1 alkaen). Noin 2022 129,068 potilasta on täysin toipunut, yhteensä XNUMX XNUMX XNUMX parantumista (XNUMX. tammikuuta XNUMX lähtien), ja noin XNUMX XNUMX potilasta on hoidossa.

Yhteensä 84 kuolemantapausta raportoitiin tänään, ja 1,751 23 tapausta on sairaalahoidossa joko keuhkokuumeen tai muun kriittisen terveydentilan vuoksi, keskimäärin 23.0 tapausta provinssia kohti. Sairaalasänkyjen käyttöaste on XNUMX prosenttia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.