Pattayan virkamiehet ja pormestarin ehdokkaat keskustelevat yöelämän laillisesta uudelleen avaamisesta, pidennetyistä sulkemisajoista "Pre Covid" -aikoihin

Pattaya -

  Pattayan yritysten omistajat, Pattayan poliisi ja Bang Lamungin piirin hallintoosaston edustajat keskustelivat Walking Streetin uudelleen avaamisesta tänä viikonloppuna sen jälkeen, kun CCSA (Center for Covid-19 Situation Administration) -komitea pidensi alkoholin myyntiaikoja ja muutti muunnettujen ravintoloiden laillisia aukioloaikoja. mitä viihdepaikat tällä hetkellä ovat.

Kunlachart Kunlachai, Chonburin poliisiaseman komentaja, johti kokousta perjantaina 29. huhtikuuta keskustellakseen ohjeista Walking Streetin uudelleen avaamiseksi. Hän totesi, että CCSA oli höllentänyt monia säännöksiä sen jälkeen, kun Covid-19:stä todennäköisesti tuli endeeminen, joten monet yrittäjät halusivat, että Walking Street suljettaisiin ajoneuvoliikenteeltä matkailun vuoksi sekä kaikkien viihdepaikkojen laillinen avaaminen ja pidennetyt sulkemisajat. ennen Covid-19:ää, eli kello 3 

Isännöitsijä kuitenkin pyysi Walking Streetin liiketoimijoita keräämään ensin allekirjoituksia Chonburin provinssin poliisipäällikölle vetoomuksen tekemiseksi, koska hän halusi prosessin tapahtuvan lain mukaisesti. 

Aluksi Walking Street on suljettu ajoneuvoliikenteeltä joka päivä klo 7-00, mutta kadun varrella toimivat yritykset tarvitsivat vielä luvan avautua, koska tietyt Covid-6-säännökset olivat vielä voimassa.  Kunlachart totesi myös, että viihdealueiden koronaa edeltävien sulkemisaikojen tai yöelämän laillisen uudelleen avaamisen osalta tämä vaati CCSA:n sekä läänin poliisin ja kuvernöörin luvan, mutta siitä keskustellaan.

South Pattaya Walking Street Business Associationin puheenjohtajan Narit Petcharatin mukaan 30 prosenttia Walking Streetin yrityksistä on jo avattu uudelleen Test&Gon perumisen jälkeen. Hän ennusti Thaimaan matkailun paranevan merkittävästi, koska useimmilla kansainvälisillä turisteilla on nyt vahvempi kannustin vierailla Thaimaassa. Viikonloppuna pidetyssä kokouksessa ei vain laadittu ohjeita Walking Streetin sulkemiseen ajoneuvoliikenteeltä, vaan myös monia käytännön ideoita, kuten lisää valvontakameroita, katuvaloja, kiireellisiä tieremontteja sekä työntekijöiden ja vartijoiden henkilöllisyyden estämiseksi. ei-toivottu seikka, Narit totesi. 

 

Perjantaina 29. huhtikuuta Pattayan itsenäinen pormestariehdokas Sakchai Tang Ho tapasi 30 toimijaa keskustellakseen alkoholin tarjoilupaikkojen aukioloaikojen pidentämisestä.

Sakchain mukaan useimmat ihmiset kohtasivat useita toimeentuloongelmia Covid-19-pandemian aikana, minkä vuoksi osa heistä joutui työttömiksi tai joutui sulkemaan yrityksensä kahdeksi vuodeksi. Säännösten keventämisestä huolimatta alkoholin rajoitettuihin myyntiaikoihin liittyi vielä ongelmia, joiden yrittäjät uskoivat heikentävän turistin halua tulla ulos. Yritysten omistajat uskoivat, että keskiyö oli aivan liian aikaista Pattayan viihdealueiden yöelämän lailliseen sulkemiseen.

Sakchai sanoi kuitenkin 30 toimijalle, että hänellä oli hyvä käsitys ongelmasta, koska hän työskenteli lääninhallinnon osaston apulaispääjohtajana. Hän sanoi nopeuttavansa aukioloaikojen pidentämistä koko Pattayassa ja suorittavansa työnsä uutena pormestarina, jos hänet valitaan, mahdollisimman avoimesti. Sakchai sanoi tukevansa täysin "myöhäisiä" sulkemisaikoja kuten ennen Covid-19:ää viihdealueesta riippuen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.