Thaimaalaiset turistit kerääntyvät Koh Larniin arkipäivisin näennäisesti ennen koulun avautumista 17. toukokuuta

Pattaya -

  Suuri joukko thaimaalaisia ​​turisteja on nähty lomalla Koh Larnilla viime aikoina arkipäivisin, kun taas Koh Larnin viranomaiset arvelivat, että he haluaisivat rentoutua perheenä ennen uuden lukukauden alkamista toukokuussa.  

TPN:n toimittajat vierailivat Bali Hain laiturilla tänään, 28. huhtikuuta, tarkistaakseen kasvavan turistijoukon (enimmäkseen thaimaalaisia), jotka saapuivat lautalle Koh Larniin. Vaikka oli vielä arkipäivä, laituri oli melko täynnä ihmisiä, joten monet virkailijat olivat päivystävänä ylläpitämään järjestystä ja varmistamaan, että matkustajat noudattavat Covid-19-määräyksiä, kuten maskivalvontaa, käsienpesua, sosiaalista etäisyyttä ja lämpötilatarkastuksia. .

Upseerien mukaan he odottivat, että monet ihmiset halusivat viettää loma-aikaa Koh Larnilla ennen kuin koulut avattiin 17. toukokuuta. He väittivät, että lauttaliput maksavat edelleen vain 30 bahtia matkaa kohti.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.