Thaimaa isännöi Moto GP:n maailmanmestaruuden syyskuussa kahden vuoden tauon jälkeen

Bangkok -

Thaimaan hallitus on hyväksynyt Grand Prix -moottoripyöräkilpailun eli Moto GP:n järjestämisen Buriramin maakunnassa kahden vuoden tauon jälkeen, ja sen odotetaan tuovan miljoonia bahteja matkailuun.

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul paljasti eilen 27. huhtikuuta Moto GP:n järjestämiskomitean ja matkailu- ja urheiluministerin tapaamisen jälkeen, että hallitus suostui kilpatapahtuman järjestämiseen tänä vuonna, sillä yli 80 prosenttia koko väestöstä maa oli saanut ensimmäisen annoksen Covid-19-rokotusta ja yli 36 prosenttia sai tehosterokotteet. Myös terveydenhuoltojärjestelmä, mukaan lukien sairaalat, lääkkeet, lääkintätarvikkeet ja lääkintähenkilöstö, oli riittävä ja valmis tukemaan hallituksen endeemisten tautien suunnitelmaa.

Anutin sanoi: ”Kaksi vuotta kestäneiden tapahtumien perumisen jälkeen Covid-19-pandemian vuoksi hallitus antoi lopulta vihreän valon MotoGP:n järjestämiselle tänä vuonna. Se olisi maan ensimmäinen maailmanluokan toiminta pandemian jälkeen ja se vauhdittaisi kotimaan taloutta sekä rakentaisi luottamusta kansalaisten ja maahan matkustavien matkailijoiden keskuudessa.

"Viimeisin Moto GP -kilpailu vuonna 2019 oli houkutellut yli 50,000 XNUMX turistia. Suurin osa heistä jatkoi myös matkustelua muualla maassa, mikä piristi taloutta erityisesti hotelleissa, paikallisissa majoituspaikoissa, ravintoloissa, matkamuistomyymälöissä Buriramissa ja muissa koillisissa maakunnissa.

Ministeri jatkoi, että tämän vuoden Moto GP järjestetään "Urheilumatkailun" muodossa. Thaimaan urheiluviranomainen (SAT) oli allekirjoittanut sopimuksen tapahtumayhtiön kanssa tapahtuman isännöimisestä 30.-2 välillä Chang International Circuit, Buriram.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.