Kävelykatu sulkeutuu ajoneuvoliikenteen yöksi jälleen kävijöiden lisääntyessä

Pattaya-

Varovaisena merkkinä siitä, että Pattayalla tilanne paranee hitaasti, kaupungin lainvalvontaviranomaiset ilmoittivat eilen, että torstaista, huhtikuun 28. päivästä alkaen, Walking Street on jälleen nimensä mukainen ja suljetaan ajoneuvoliikenteeltä öisin.

Katu oli sallinut ajoneuvot kaikkina aikoina vuodesta 2020 Covid19:n aikana, koska monet tapahtumapaikat ovat edelleen suljettuina ja turisteja ja viihdepaikkoja koskevien rajoitusten vuoksi.

Viime viikkoina on kuitenkin avattu monia muita "ravintoloita" ja ilmoitukset, että toukokuussa test and go poistetaan kansainvälisiltä vierailijoilta ja alkoholin tarjoiluaikoja pidennetään keskiyöhön, ovat saaneet viranomaiset vaatimaan kadun sulkemista jälleen klo. yö.

Teknisesti baarit ja yöelämä pysyvät laillisesti suljettuina Covid19-rajoitusten vuoksi, elleivät ne muutu ravintoloiksi, mutta todellisuudessa monet tapahtumapaikat ovat avautuneet uudelleen ja säännöt ovat lieventyneet jo jonkin aikaa.

Varsinkin viikonloppuisin kävelyliikenne Walking Streetille oli lisääntynyt huomattavasti, mikä aiheutti ongelmia ihmisten yrittäessä kiertää ajoneuvoliikennettä.

Siksi katu suljetaan jälleen ajoneuvoliikenteeltä iltaisin klo 7–00.

Ilmoitus sai enimmäkseen positiivista palautetta sosiaalisessa mediassa, TPN huomauttaa. Lisäksi turistipoliisi ja ulkomaalaisten poliisien vapaaehtoiset palaavat kadulle auttamaan apua tarvitsevia ja vastaamaan

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/