Justin Bieber isännöi "Justice World Tour -kiertuettaan" Bangkokissa 6. marraskuuta

Kansallinen —

Kanadalainen poptähti Justin Beiber lisäsi juuri Bangkokin Justice World Touriinsa, joka järjestetään tänä vuonna 6. marraskuuta Rajamangalan kansallisstadionilla. Liput ovat saatavilla 29. huhtikuuta Thaiticketmajorissa.

Hän aloittaa Aasian-kiertueensa 22. lokakuuta Kuala Lumpurissa, jota seuraavat Singapore, Jakarta, Bangkok, Nagoya, Osaka ja Tokio, ja hän viettää noin 100 päivää viidellä muulla mantereella. Itse asiassa tämä on hänen toinen maailmankiertueensa ensimmäisen "Purpose World Tour" -kiertueen jälkeen, joka houkutteli yli 2.7 miljoonaa ihmistä vuosina 2016-2017.

Nimi "Justice World Tour" on saanut inspiraationsa hänen viimeisimmästä hittialbumistaan ​​"Justice", joka julkaistiin viime vuoden huhtikuussa. Se debytoi eniten striimatulla albumilla 117 maassa ja saavutti yli 9 miljardin suoratoistoennätyksen maailmanlaajuisesti. Jotkut suosituimmista kappaleista, joista olet ehkä kuullut, ovat Anyone, Lonely, Holy, Peaches ja Stay, jonka hän esitti The Kid LAROI:n kanssa.

Jos haluat saada VIP-paketin ja erikoispalkinnot, voit tarkistaa tämän linkin lisäpäivityksistä www.justinbiebermusic.com.

Näytöspäivä: sunnuntai 6

Lipun hinta: 2,500/ 3,500 4,500 / 5,000 5,500 / 6,500 7,500 / XNUMX XNUMX / XNUMX XNUMX / XNUMX XNUMX bahtia, alkaen klo 10.00 perjantaina 29. huhtikuuta www.livenation.co.th or www.thaiticketmajor.com (0).

Sijainti: Rajamangalan kansallisstadion

Tapahtumapäivänä kuitenkin tiettyjä Covid-19-säännöksiä sovelletaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/