Valokuvakierros: Nauti erilaisista mausteisista salaateista Pattayan “After Yum†-ravintolassa

KUVA: คุณนา

Haluatko piristää päivääsi? Sitten kutsumme sinut After Yumiin – thaimaalaisen ravintolan, joka kirjaimellisesti piristää asioita puolestasi! 

After Yum on yksi Thaimaan merkittävimmistä thaimaalaisista mausteisista salaattiravintoloista, joka sijaitsee Caltexin huoltoasemalla, Sukhumvit Rd, Pattayan keskustassa. Aivan kuten sen nimi, “Yum†tarkoittaa mausteista salaattia thaikielellä, joten se tarjoaa erilaisia ​​thai-tyylisiä salaatteja, kuten lohisalaattia, rapeaa sianlihasalaattia, sekameren antimia, thaimaalaista rapua ja paljon muuta. Olemme jo tarkastaneet tämän paikan, ja se oli hienoa! Katsotaanpa ottamamme valokuvia.

KUVA: คุณนา
KUVA: คุณนา
KUVA: คุณนา
KUVA: คุณนา
KUVA: คุณนา
KUVA: คุณนา
KUVA: คุณนา
KUVA: คุณนา
  • Ensimmäinen jono alkaa klo 03.00
  • Viimeinen tilaus päättyy klo 09.30  
  • Ravintola sulkeutuu klo 05.00
  • Ravintola ei ota vastaan ​​varauksia.

Voit tilata LINE-sovelluksen kautta @afteryum tai skannaa alla oleva QR-koodi. Tilaus alkaa klo 12.00 ja toimitus alkaa klo 01.00 ja päättyy klo 09.30.Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä ravintolaan 094-4645991 

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.