Väitetty humalainen munkki pyhiinvaelluksella loukkaantui yrittäessään livahtaa miehen makuuhuoneeseen nukkumaan Sri Rachassa

Sriracha -

Pyhiinvaellusmatkalla ollut humalainen munkki ajoi ulos talosta ja loukkaantui talon omistajan toimesta useiden uskonnollisten rikkomistensa ja yrityksensä livahtaa omistajan makuuhuoneeseen nukkumaan.

Tänään, huhtikuun 25. päivänä, Sri Rachan poliisi vastaanotti 39-vuotiaalta talonomistajalta Atthaphon Jitchindalta pyynnön tarkastaa henkilö, joka väitti olevansa munkki ja jonka hän ajoi ulos omaisuudestaan ​​riiteltyään hänen kanssaan. yrittää hiipiä hänen makuuhuoneeseensa.


Sri Rachan poliisin raportin mukaan henkilö löydettiin vaeltelevan shortseissa, kaljuna ja mustelmien ja haavojen peitossa Dara Samut -koulun toiselta puolelta, Sukhumvit Rd, Sriracha, Chonburi.

Hänen nimensä paljastettiin myöhemmin nimellä Boontha Lawichai. Hän oli itse asiassa munkki 74-vuotiaana ja syntyi Lamphunin maakunnassa. Boontha oli kuulemma näennäisesti humalassa, kun hän sai ensiapua Sri Rachan pelastajilta. Sitten hänet siirrettiin Laem Chabangin sairaalaan jatkohoitoa varten.

Mukaan talon omistajalle Atthaphonille hän myönsi löi Boonthaa (munkkia) kepillä, mutta hän väitti, että Boontha yritti kiivetä hänen makuuhuoneeseensa ensin, joten hän karkotti hänet ja otti yhteyttä poliisiin.

Myöhemmin Atthaphon kuitenkin sanoi poliisille, että hän todella antoi Boonthan jäädä taloonsa kaksi päivää, kun munkki ilmestyi hänen ovelleen, mutta hän ei itse asiassa koskaan tuntenut häntä ennen, vaikka Boontha väitti tuntevansa hänen vanhempansa.

Lisäksi Boonthan oleskelun ensimmäisenä päivänä hän määräsi Atthaphonin ostamaan hänelle tupakkaa ja viinaa hänen valmistaessaan lounastaan, mikä Atthaphon mielestä oli ristiriidassa buddhalaisten sääntöjen kanssa.

Myös yöllä Boontha yritti toistuvasti livahtaa Atthaphonin makuuhuoneeseen nukkumaan, joten Atthaphon joutui tappeluun hänen kanssaan ja karkotti hänet omaisuudestaan, koska hän oli huolissaan vaimostaan, joka palaisi yöllä kotiin.
Aluksi Boontha jäi edelleen sairaalaan, kun taas poliisi ehdotti molempia osapuolia ilmoittamaan rikoksista Sri Rachan poliisiasemalle, jos he halusivat. Kumpikaan ei kuitenkaan ollut lehdistöaikaan mennessä ryhtynyt toimiin.

Sri Rachan poliisi uskoo myös, että tarinassa on muutakin, ja välittää munkin käytöksen läheisten temppelien aputeille.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.