Kaksi kuorma-autoa törmäsi molempiin kuljettajiin vakavasti loukkaantuneisiin Ban Buengissä, Chonburissa

Ban Bueng, Chonburi –  

  Kaksi kuorma-autoa törmäsi kello 05.30 Chonburissa eilen 22. huhtikuuta ja molemmat kuljettajat loukkaantuivat vakavasti.

Näyttökaappaus törmäyksestä.

Everstiluutnantti Saranyapong Angkanawin Ban Buengin poliisiasemalta sai ilmoituksen kahden kuorma-auton yhteentörmäyksestä reitillä 344 Bueng-Klaeng, lähellä ThaiBevin U-käännöstä, Nong Samsakin osa-alue, Ban Bueng, Chonburi.

Kaksi kuorma-autonkuljettajaa, Watchara Thodsungnoen, 46, jotka saivat vakavan päävamman, ja Chaiya Jornkaew, 55, joutuivat sairaalaan Ban Buengin sairaalaan TPN:n toimittajien mukaan. Vammoistaan ​​huolimatta he olivat molemmat hereillä, tietoisia ja tietoisia ja syyttivät toisiaan onnettomuudesta.

Watcharan kuorma-auto, jonka kerrottiin kuljettaneen asfalttia, törmäsi Chaiyan kuorma-autoon, joka kuljetti 20 tonnia teräskelaa, mikä johti tukkeutuneeseen tiehen; siksi poliisin ja pelastajien täytyi ehdottaa muille kuljettajille pikakuvakkeen käyttöä. Poliisi Ban Buengin poliisiasemalta sanoi TPN:n toimittajille, että oli erittäin onnekas, että onnettomuus tapahtui yöllä, kun liikennettä oli vähän, ja ennen onnettomuuspaikkaa oli toinen oikotie 334-reitille, muuten liikenne olisi ollut erittäin vilkasta. Pelastusryhmien mukaan teräskeloja kuljettanut kuljettaja oli ottamassa U-käännöstä ja joutui yhtäkkiä toisen rekan alle. Toisaalta asfalttia kuljettanut kuljettaja väitti, että teräskelatrukki ei voinut tehdä kunnolla U-käännöstä ja esti hänen tiensä, joten hän ei voinut jarruttaa ja törmäsi heihin aiheuttaen vammoja molemmille miehille.      

Aluksi poliisi piti kuvia onnettomuudesta todisteina ja kutsui molemmat kuljettajat poliisiasemalle oikeuskäsittelyä varten, kun he olivat saaneet hoitoa vakaviin, mutta ei hengenvaarallisiin vammoihinsa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.